Belediye Başkanları mazbatalarını alıyor

Belediye Başkanları mazbatalarını alıyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda,Aksaray´da belediye başkanlıkları kesinleşen adaylar mazbatalarını alarak görevlerine başladılar.

Aksaray´da,AK Parti  Eskil adayı Necati Belgemen ve Ortaköy AK Parti adayı Ali Rıza Özdemir bugün mazbatalarını alarak,resmi olarak belediye başkanlığı görevlerine başladılar.

/resimler/2019-4/3/1956369219282.jpg

 

Mazbatasını alarak göreve başlayan Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen yaptığı açıklamada,"Bugün itibarı ile mazbatamızı aldık.Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi üyelerimizle ilk toplantımızı gerceklestirdik.Allah hayırlara vesile kılsın."dedi.

 

/resimler/2019-4/3/2000213129881.jpg

 

Mazbatasını alarak göreve başlayan Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir yaptığı açıklamada,"Mazbatamızı aldık,Allah utandırmasın.Ortaköyümüzü birlikte yönetelim diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda, bizlere yoldas olan ve Başkanlığa layık gören bütün Ortaköylü hemşerilerimize ve görevleri icabi ilçemizde bulunan memurlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da sayın Av. Mahmut ÜTÜK  beye teşekkür ediyorum. Rabbim cıkmış olduğumuz bu yolda bizleri inşallah mahcup etmez ve ilçemize yeni hizmetler kazandırmamıza sebeb olur."dedi.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri