Belediye Başkanı Dinçer’in Mevlid Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Dinçer’in Mevlid Kandili Mesajı

BAŞKAN DİNÇER “PEYGAMBERİMİZİN SEVGİ, ŞEFKAT, MERHAMET, HOŞGÖRÜSÜ İLE İBADETLERİNDE İHL S VE SAMİMİYETİ VE GÜZEL AHLAKI BİZE DAİMA ÖRNEK OLMUŞTUR”

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Rahmet ve Merhamet elçisi Peygamberimizin insanlığın üzerine doğan güneş olduğunu söyledi.

Hz. Muhammed’i ve bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için bugünün bir vesile olması gerektiğini bildiren Başkan Dinçer, “İçinde bulunduğumuz bu yüzyılda, O’nun öğütlerine, her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz” diye konuştu.

‘Peygamberimizin doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır’ diyen Başkan Dinçer, mesajında şu görüşlere yer verdi : “İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandilini tüm İslam âlemi olarak sevinçle karşılıyoruz. 

Peygamberimizin sevgi, şefkat, merhamet, hoşgörüsü ile ibadetlerinde ihlâs ve samimiyeti ve güzel ahlakı bize daima örnek olmuştur. Bu nedenle Hz. Muhammed (S.A.V)’ın güzel vasıflarını tanımak, O’nu örnek almak bizim için bir görevdir.

Bu vesile ile Tüm İslam Âlemi’nin ve Aksaraylı Hemşerilerimin Mevlid Kandilini en içten dileklerimle tebrik eder; ülkemize, tüm insanlığa sağlık ve hayırlar getirmesi temenni ederim.”



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri