Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projelerin olduğu yerden devam ettiğini söyledi

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projelerin olduğu yerden devam ettiğini söyledi

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projelerin olduğu yerden devam ettiğini söyledi

PROJELERE OLDUĞU YERDEN DEVAM EDİLİYOR
 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ YENİ GÖREV SÜRECİMİZİ EN VERİMLİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’’
 



 

31 Mart yerel seçimlerinde halkın güvenini kazanarak ustalık dönemine başlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projelerin olduğu yerden devam ettiğini söyledi.  
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 5 yıllık görev süreci içerisinde 125 projeyi hayata geçirmişti. Şehrin her noktasında projeler geliştiren Belediye Başkanı şehre değer katacak Yeni Belediye Hizmet Binası olmak üzere tüm projelerin planlamalar doğrultusunda ilerlediğini söyledi.  
 


 

Yeni dönemin en verimli şekilde geçirilerek hem devam eden projelerin tamamlanması hem de 41 yeni projenin başlatılması için en güzel şekilde değerlendireceklerini belirten Başkan Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Pazar günü yapılan yerel seçimlerde hemşerilerimiz bizlere devam eden projelerimizi tamamlamamız ve yeni projelerimizi hayata geçirmemiz için bizlere yetki verdi. Bu bizim için büyük bir gururdur.
 


 

Bizde onların emanetini en güzel şekilde değerlendirmek için yeni dönemi en güzel şekilde değerlendireceğiz. Devam eden projeleri en kısa zamanda hizmete alacağız. Seçim vaatlerimizden olan 41 yeni projeyi de tamamlayarak hemşerilerimize verdiğimiz sözümüzü tutmuş olacağız. Şuan bilindiği üzere Hamidiye Kentsel dönüşüm alanında temel atma ve betonlama çalışması devam ediyor. Yeni belediye hizmet binamızda ise kaba inşaatımızı büyük oranda tamamladık. İnce işlik ve iç tefrişatının tamamlanmasının ardından taşınmaya başlamayı planlıyoruz. Millet Bahçelerimizde yaza hazırlıklar devam ediyor. Yaya üst geçidi projemiz için ihale sürecini tamamladık. Yakın zaman içerisinde inşaat çalışmalarını başlatacağız. İşimizin çok zamanımızın az olduğunu bilincinde olarak yeni dönemi en verilim şekilde değerlendireceğiz. Bize güvenen hemşerilerimizin güvenini boşa çıkartmayacağız.’’ Dedi.  
 


 


 


 



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri