Belediye Başkanı Evren Dinçer 'den Berat Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Evren Dinçer

Belediye Başkanı Evren Dinçer 'den Berat Kandili Mesajı

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
 


 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Dinçer, mesajında; Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Berat Gecesinin tüm İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi.
 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Dinçer mesajında, "Berat gecesi af, mağfiret ve aydınlanma gecesidir. Yaratan’ın affına sığınarak bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de iyi bir fırsattır. Ramazan’ı Şerif’in müjdecisi olan Berat gecesi gibi mübarek gecelerin tüm faziletinden nasiplenerek; devletimizin ve milletimizin gayretleriyle huzurlu, sağlıklı ve mutlu günlere yeniden kavuşacağımıza yürekten inanıyorum. Bu mübarek gecenin aramızdaki dayanışmayı, birlik ve beraberliği daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.
 

Bu duygularla, bu mübarek gecenin başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam alemine ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum. Cenab-ı Allah’ın milletimizi her türlü afet ve musibetten esirgemesini temenni ediyorum. Bu gece de yapacağımız ibadetlerin ve  duaların kabul olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Tüm hemşehrilerimin, ülkemizin ve İslam âleminin mübarek Berat Kandili’ni yürekten kutluyorum” dedi.”
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri