Belediye Başkanı Evren Dinçer projelerini açıklıyor

Belediye Başkanı Evren Dinçer projelerini açıklıyor

Belediye Başkanı Evren Dinçer projelerini açıklıyor

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, PROJELERİNİ AÇIKLIYOR

 

“AKSARAY YÜZYILI VİZYONU İLE BELİRLEDİĞİMİZ YOL HARİTAMIZI AÇIKLIYORUZ”
 


 

Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Dr. Evren Dinçer, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde ‘Aksaray Yüzyılı’ vizyonu ile belirlediği yol haritasını kamuoyu ile paylaşacak. 9 Mart Cumartesi günü Aksaray Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek lansman toplantısında Belediye Başkanı Dinçer, ustalık dönemi projelerini açıklayacak.
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 9 Mart Cumartesi günü Aksaray Kültür Merkezi’nde projelerini açıklıyor. Proje tanıtım toplantı öncesinde açıklamada bulunan Belediye Başkanı Dinçer, “Toplantımızda şehrimizi yönetme anlayışımızın özünü, milletimize vereceğimiz sözlerin çerçevesini belirleyeceğiz” dedi.
 


 

Görev süresi boyunca Aksaray’da iyi belediyecilik uygulamalarında en güzel örneklerinin sahaya yansıdığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Hizmetlerimiz ve projelerimizin birçoğu ülkemizde örnek teşkil eden projeler oldu. İkinci dönemimizde de Belediyecilikte tecrübemizi ve birikimlerimizi zenginleştirerek halkımızın tekrar hizmetinde olacağız” şeklinde konuştu.
 


 

İkinci dönemde farklı bir hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını aktaran Belediye Başkanı Dinçer, “Yeni dönemimizde Aksaraylı hemşerilerime ilk günkü heyecan ve yeni bir vizyonla şehrimizi daha ileriye taşımanın sözünü veriyorum.
 


 

Klasik belediye çalışmalarıyla başarı performansı ölçülmediğini biliyoruz. Bu yüzden altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan sanayiye, kültürden sosyal hizmet alanları dahil güçlü projelerle kısa, orta ve uzun vadeli stratejilerimizi belirledik. Bu strateji planımızı tek tek devreye alıp emin adımlarla şehrimizi yeni yüzyıla hazırlıyoruz.  
 


 

Aksaray Yüzyılı vizyonu ile hazırladığımız yol haritamızı oluşturduk. ‘Aksaray için Gerçek Belediyecilik dönemi başlıyor’ diyoruz ve 9 Mart Cumartesi günü saat: 14.00’da Kültür Merkezimizde gerçekleştireceğimiz proje tanıtım toplantısına tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.
 


 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri