Belediye Çalışanlarına Zam Müjdesi!

Belediye Çalışanlarına  Zam Müjdesi!

Belediye Çalışanlarına Zam Müjdesi!

 


Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, belediye ile bağlantılı bir firmanın ve belediyenin kadrolu işçilerine yapılan maaş artışını duyurdu. Başkan Dinçer, belediyenin iştirakinde çalışan personellerin en düşük net maaşlarını 25 bin liraya, kadrolu işçilerin maaşlarını ise 34 bin liraya çıkardıklarını müjdeledi.

 

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı, maaşların iyileştirilmesine karar verdiklerini belirterek çalışan personeli kutladı. Ayrıca, sabit gelirli kesimi desteklemek ve yüksek enflasyon oranlarına karşı korumak amacıyla dönem dönem maaşlara zam yaptıklarını ifade etti. Bu maaş ayarlamaları, işçiler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

 

Dinçer, Aksaray Belediyesi'nin ve tüm personelin ortak bir amacı olduğunu, şehir için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak personellerin katkılarına teşekkür etti ve işçilere verilen desteğin hayırlı olmasını diledi. Bu artışın başta düşük gelirli işçiler olmak üzere tüm belediye çalışanlarını mutlu ettiği ve moral kazandırdığı belirtildi.



Anahtar Kelimeler: Belediye Çalışanlarına Müjdesi!
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri