28.6° / 13.8°

‘Bitget, spot hacmi yüzde 159 arttı’

‘Bitget, spot hacmi yüzde 159 arttı’

‘Bitget, spot hacmi yüzde 159 arttı’
Tarih: 17.04.2025 11:36 Güncelleme: 17.04.2025 11:36

İSTANBUL, (DHA)- KRİPTO para platformu Web3 şirketi Bitget, 2025’in ilk çeyreğini toplamda 2,08 trilyon dolarlık işlem hacmiyle kapattığını duyurdu. Şirket, bu rakamın yüzde 159’luk bir spot işlem hacmi artışıyla birlikte 387 milyar dolara ulaşarak yeni listelemeler ve temel ürünlerdeki ivmenin gücünü gösterdiğini açıkladı.

Bitget ve Bitget Wallet, ilk çeyrekte 19,89 milyon yeni kullanıcı kazanarak küresel kullanıcı sayısını 120 milyonun üzerine çıkardığını duyurdu.

Şirket tarafından aynı dönemde, BGB için yeni bir yol haritası açıklandığı belirtilerek, tokenin staking, Launchpad katılımı ve yeni DeFi ekosistemleriyle entegrasyonlarıyla genişletilmiş kullanım alanlarını içerdiği aktarıldı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Güvenlik, özellikle de sektörde 2,1 milyar dolarla rekor seviyede hack saldırısı yaşandığı bir dönemde Bitget’in temel önceliği olmaya devam etti. Bitget, saldırıya uğrayan Bybit’e destek amacıyla yaklaşık 100 milyon dolarlık ETH transferi gerçekleştirdi. Bu hamle, kriz anlarında borsalar arasında gerçekleşen nadir ama kritik bir iş birliği olarak değerlendirildi. Bitget’in Rezerv Kanıtı ise çeyrek boyunca yüzde 130 seviyesinin üzerinde kalmaya devam etti. Koruma Fonu ise ocak ayında 495 milyon dolardan mart sonunda 514 milyon dolara yükselerek temkinli ama istikrarlı bir artış gösterdi.”

Bitget CEO’su Gracy Chen, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

“Bu çeyrekteki performansımız, dalgalı piyasa ortamlarında çevik kalmanın önemini gösteriyor. Önümüzdeki çeyrekte kurumsal düzeyde altyapımıza odaklanmaya devam ederken, Web3 ekosistemimizi de daha fazla genişletmeye kararlıyız. Küresel çapta sıkılaşan deneyimlerle beraber, kullanıcılara daha akıllı işlemler sunma misyonumuzun merkezinde olan yasal uyumluluğu korumaya devam edeceğiz.

“2024’te başlatılan Blockchain4Her girişimi, uzun vadeli olarak ayrılan 10 milyon dolarlık fon eşliğinde ilk yılını kutladı. Program, Güneydoğu Asya ve Doğu Avrupa’da daha fazla kadını Web3 dünyasına kazandırmak amacıyla yeni elçilerle etkinliklerini sürdürdü.

“Bitget ayrıca altyapısını ve entegrasyonlarını da güçlendirdi. Zincir üzerindeki güçlü sinyalleri tespit etmek için AI destekli token listeleme aracı Bitget Seed tanıtıldı. Zen ve Callpay ile yapılan entegrasyonlar sayesinde Avrupa ve Güney Afrika'da fiat geçişleri kolaylaştırıldı. BGB’nin likiditesi, Morph Chain ve Bulbaswap ile daha da genişletildi.

“Bitget, altyapısını ölçeklendirmeye, yeni kullanıcıları bünyesine katmaya ve dayanıklılığı artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Güçlü bir kullanıcı akışı, artan token aktivitesi ve yeni iş ortaklıkları ile Bitget, bir sonraki çeyrek için de güçlü bir büyüme sinyali veriyor.”

  • BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,16
  • EURO

    44,66% -0,58
  • GRAM ALTIN

    4180,27% -1,32
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Fenerbahçe Beko - Bahçeşehir Koleji: 91-89
Konya'da motosiklet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Aydın’da rüşvet alan gassal tutuklandı
İstanbul - İş insanı Asım Kibar hayatını kaybetti
Aydın'da iki otomobilin çarpıştığı kaza kamerada: 5 yaralı
ABD - Türkiye / Fotoğraflar
Aydın'da iki otomobilin çarpıştığı kaza kamerada: 5 yaralı / Ek fotoğraflar
Sivas'ta minibüs nehir yatağına düştü: 4 yaralı
İskeleden denize atlayan Abdulhamit boğuldu, onu kurtarmak isteyen kişi son a...
İstanbul - Ataşehir’de Pitbull'un 7 yaşındaki çocuğa saldırdığı anlar kamerad...
Siirt’te düğün salonunda 1 kişinin öldüğü silahlı saldırı anı kamerada
Kayıp ortaokul öğrencisi Burak'ı 94 kişilik ekip arıyor (6)
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in annesi vefat etti
Tarlada selfi yaparken üzerinde kene olduğu fark etti
Fransa Açık'ta şampiyon Coco Gauff

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Siirt’te düğün salonunda 1 kişinin öldüğü silahlı saldırı anı kamerada

Kayıp ortaokul öğrencisi Burak'ı 94 kişilik ekip arıyor (6)

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in annesi vefat etti

Tarlada selfi yaparken üzerinde kene olduğu fark etti

Fransa Açık'ta şampiyon Coco Gauff

Kayıp ortaokul öğrencisi Burak’ı 94 kişilik ekip arıyor (5)

Cadde ortasında başından vurularak öldürüldü

Altyapı çalışmasında 1500 yıllık mozaik bulundu

İstanbul - Bayramın ikinci gününde Adalar'a ziyaretçi akını

Ağaçta iki gün mahsur kalan kedi yavrusunu itfaiye ekipleri kurtardı

İzmir’de balonlar kanser tedavisi gören çocuklar için uçturuldu

İzmir’de balonlar kanser tedavisi gören çocuklar için uçuruldu / Ek fotoğraflar

Sahibinden kaçan koçun, bir villanın bahçesindeki havuza girdiği anlar kamerada

Kardeşini öldürüp, kendi oğlu ve diğer kardeşini yaralayan eski muhtar adliyede (2)

Asansörün güvenlik kamerasına köpük sıktı

İzmir’de makilik yangını (2)

Elektrik akımına kapılan Başkan Zeyrek'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor (3)

Rusya'daki 'Avrasya Film Festivali'ne Türkiye'den üç film katıldı

İstanbul - Bayramı İstanbul'da geçirenler sahillere ve yeşil alanlara akın etti: Şile yo...

Bursa'da 2 katlı binada yangın

İstanbul - Kurban etlerini kıyma yapmak isteyenler kasaplarda yoğunluk oluşturdu