BOTAŞ 154 personel alacak

BOTAŞ 154 personel alacak

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere,  Aksaray'da görev yapacak 10 kişi ve diğer illerde görev yapacak 154 personel alınacak.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğünün 154 personel alımına  ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapılan ilana  göre, kurumdaki mühendis, teknisyen ve uzman yardımcısı pozisyonlarına elektrik elektronik, inşaat, makine, enerji sistemleri, jeofizik, jeoloji, gemi makine, gemi ulaştırma ve işletme, harita, bilgisayar mühendisliği ile bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği, matematik, fizik, hukuk, işletme, iktisat, maliye ve kamu yönetimi gibi çeşitli lisans programlarından mezun olanlar başvuruda bulunabilecek.Ayrıca ön lisans programlarından (Elektrik elektronik teknolojisi, elektronik haberleşme teknolojisi, makine, rafineri ve petrokimya teknolojisi, inşaat teknolojisi, harita ve kadastro, kaynak teknolojisi)  başvurabilecek.

Başvurular Türkiye İş Kurumu(İŞKUR) üzerinden yapılabilecek.

Şu anda yayımlanan ilana, 31 Aralık 2019 ila 4 Ocak 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumunun http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/JobsOnAir.aspx adresinde başvuru yapılabilecek.



Anahtar Kelimeler: BOTAŞ personel alacak
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri