Bu görüntü sizi sakın aldatmasın!Sanki çöpten ekmek yiyormuş gibi...

Bu görüntü sizi sakın aldatmasın!Sanki çöpten ekmek yiyormuş gibi...

Bu görüntü sizi sakın aldatmasın!Sanki çöpten ekmek yiyormuş gibi...

 

İnsanların vicdan duygularını çeşitli yöntemlerle sömüren ve  her türlü düzenbazlığı yapabilen dilenciler, birbirinden ilginç yöntemlerine her gün bir yenisini daha ekliyor.Aksaray'da daha önce trafik ışıklarında küçük yaştaki çocuklarını kullanarak,"çocuğum ve ben bugün birşey yemedik açız" diyerek duygu sömürüsü yapan ve  insanların duygularıyla oynayan dilenciler şimdi de insanların yoğun olduğu ana cadde ve mesire alanlarında çöp konteyneri önüne oturup önlerine yemek koyarak insanları aldatıyorlar.

 

Dilenmenin ve dolandırıcılığın yeni modeli,çöpten yemek yeme...

 

Aksaray'da  hemen her gün vatandaşların karşılaştığı ve  görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından  tepkiler yağmaya başladı. Aksaray'da  dilencilik yapan iki kadın farklı noktalarda  çöp konteyneri önüne oturarak,sanki çöpten yemek yiyormuş gibi yaparak  insanların duygularını sömürüyor. Bu durum sıklıkla yaşanmaya başlayınca vatandaşlar tepki göstermeye başladı. Her gün farklı bir noktada çöp konteyneri önüne oturarak dilenen iki kadına sosyal medyada tepkiler yağdı.

 

YETKİLİLER BU DÜZENBAZLIĞA ARTIK DUR DEMELİ...

 

Görüntülenen kadınlar  aynı şekilde çöp konteynerinin önünde otururken vatandaşların  objektiflere takıldı. Konteynerin yanına çöküp önlerine yemek koyan duygu sömürücüleri kadınlar vatandaşın duygularıyla oynuyor. Vatandaşlar Valilik,Emniyet ve Belediye'nin ortak çalışma ile bu düzenbazlara gerekli yasal işlemin yapılmasını istedi.

Kaynak: aksarayhaber68.com



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri