Bu kuaförde para bile dezenfekteden geçiyor

Bu kuaförde para bile dezenfekteden geçiyor

Bu kuaförde para bile dezenfekteden geçiyor
Korona virüse karşı tam teşekküllü kuaför

Aksaray’da korona virüse (Covid-19) karşı geniş sağlık tedbirleri alan bir kuaför işletmecisi, dükkanda bulunan her şeyi dezenfekteden geçirirken, özel kıyafetleri ile tıraş ettiği müşterilerinden aldığı parayı bile dezenfekte ediyor.
Tüm dünyayı tehdit eden ve birçok ülkede binlerce insanın ölümüne neden olan Korona virüse karşı Türkiye’de etkin bir mücadele devam ederken, birçok işletme sahibi de kendi imkanları doğrultusunda geniş sağlık tedbirleri alarak mücadeleye destek veriyor. Bu kapsamda Aksaray’da bir kuaför işletmecisi olan Bahadır Kulaksız, korona virüse karşı aldığı geniş sağlık tedbirleri ile dikkatleri çekiyor. En üst seviyede tedbir alan kuaför Kulaksız, sabah dükkanını açtığında ilk olarak özel koruyucu tulumunu giyiyor. Virüse karşı maskesini takıyor, eldivenini takıyor ve yüz koruma siperini de takarak işinin başına geçiyor. Ardından gelen müşterilerini ağırlayan kuaför Kulaksız, müşterilerinin önce ateşini ölçüyor, müşterilerini, kuaför koltuğunu, tıraş malzemelerini o an dezenfekteden geçiriyor. Geniş tedbirlerle tıraşını yapan kuaför Kulaksız son olarak müşterisinden aldığı tıraş parasını da dezenfekteden geçirerek müşterisini uğurluyor.

“Malzemelerimi her müşteriden sonra dezenfekte ediyorum”
Korona virüse karşı geniş tedbirler aldığını ifade eden kuaför Kulaksız, “İnsanlarımızın sağlığını düşündüğüm için, kimseleri riske atmak istemediğim için böyle hijyen kurallarına uymaya tam gayret göstermeye başladım. Artı bütün malzemelerimi her müşteriden sonra tek tek dezenfekte ediyorum. Müşterilerimin sağlığı benim için çok önemli. İnşallah bütün berberlerde bu şekilde temizliğe, titizliğe, insan sağlığı için katılır ve devam eder. Biz de bu korona virüs vakasından bir an önce kurtulmuş oluruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: kuaförde dezenfekteden geçiyor
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri