Bu okulda her şey 'Yerli Malı Haftası' için tasarlanıyor

Bu okulda her şey

BU OKULDA HERŞEY "YERLİ HAFTASI" İÇİN TASARLANIYOR. AKSARAYIN TANITIMI ÖN PLANDA


Milli Egemenlik İlkokulu'nun düzenlediği Aksaray Tanıtım 11 Aralık(yarın) açılıyor

Yerli Malı Haftası kapsamında Aksaray tanıtım günleri etkinliğinde
Aksaray'a ait  yiyecek,  içecek,kıyafet, ören yerleri, büyük şahsiyetleri türküleri gibi temaları içeriyor.Ayrıca malaklı, flamingo, yılki atı ve Aksaray ile  anılan Mercedes-Benz fabrikası iki adet kamyonla katılırken Colins, Mysilo, Brisa, Doğuş ve Köyet  gibi firmalar da ürün ve flemalari ile destek verecekler. Bu yıl İlk defa Yeşil Doğa ve Çölyak Derneği de etkinliğe katılarak farkındalık oluşturacak 


Okul içerisinde bir hafta süren çalışmayla iki adet dev peri bacasi  maketi  okul önüne dikiliken binaya asılan büyük  boy uçan balon resmi  görsellik katıyor. 

Herkes işin bir ucundan tutarken çeşitli minyatürler sergide yerini aldı  Somuncu Baba ve Yunus Emre kostümleri ile canlandırmalarınında  olacağı  etkinlik 11 Aralık saat 11:00 'de açılış saatini bekliyor .

Okulun iki katında yapılacak olan sergide Yağlı boya tabloların yer aldığı karma resim sergisi   öğretmen Tercan Değerli in eserleri 
Ayrıca amatör spor kulüpleri AMOG aksaray motorsiklet gezginleri
ABIK aksaray bisiklet kulübü, HASTAK Hasandagi turma kulübü, KADOF kapadokya doğa ve fotoğrafçılık kulübü de fotoğraf  ekipmanları ile katılıyor.Çömlek ustaları çömlek yapımını gösterecek ve öğrenciler ile çömlek yapacaklar.

Milli Egemenlik İlkokulu'nun düzenlediği Aksaray Tanıtım Günleri bu çarşamba açılıyor. Saat 11 de yapılacak olan  Açılışa Aksaray Valisi Ali Mantı ve Belediye başkanının yanısıra birçok kurum kuruluş ve halkın davet edildiği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: okulda 'Yerli Haftası' tasarlanıyor
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri