Büyük Birlik Partili Ünal Bacık: Koçhisar'ı Geçince Aksaray'ı Unutan Vekillerden Olmayacağız

Büyük Birlik Partili Ünal Bacık: Koçhisar

Büyük Birlik Partili Ünal Bacık: Koçhisar'ı Geçince Aksaray'ı Unutan Vekillerden Olmayacağız

 

Aksaray'ın deneyimli siyasetçisi, Büyük Birlik Partisi Aksaray 1. sıra Milletvekili Adayı Ünal Bacık, belirlenen milletvekili aday listelerini hatırlatarak, adaylarını ilk belirleyen partinin BBP olduğunu söyledi. 

 

Büyük Birlik Partisi çatısı altında Aksaray'ın dört bir yanında çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Bacık, "Aksaray'ın sorunlarını çözümlerini biliyoruz. 1994-99 yılları arasında Selime Belediye Başkanlığı ve öncesinde başlamış olduğum siyasi hayatımda Aksaray halkı beni tanır. Ben de doğduğum, büyüdüğüm, doyduğum Salihler şehrine hizmet etmek için canla başla çalıştım, çalışmaya da devam edeceğim" dedi.

 

Vatandaşlarımız Aday Listelerini Gördükten Sonra Bizlere Daha Çok Teveccüh Göstermeye Başladı

"Uzun zamandır sahalardayım Aksaray'ın bütün köy kasaba ilçe ve yaylalarını defalarca gezdim gezmeye de devam ediyorum girmediğimiz ev çalmadığımız kapı kalmadı" diyen Bacık, "Önümüzde 34 günlük bir süre var ve bu süre içerisinde de halkımızın bizden istek ve taleplerini dinlemeye devam edeceğim. Buradan bilinmesini istiyorum ki ilimizde milletvekili aday adayları için tüm siyasi partilerin aday listesi dün itibariyle netleşti. Ortada bulanık bir hava var. Bu havayı dağıtmak ve netleştirmek için memleketimizin birliği beraberliği ve rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetini yaşatmak için her evden bir oya talip olduğumuzu söylemiştik. Ama yaşanılan süreçte gördük ki vatandaşlarımız yayınlanan milletvekili aday listelerini gördükten sonra bizlere daha çok teveccüh göstermeye başladılar" ifadelerini kullandı. 

 

Parti Olarak Baraj Sorunumuz Yok

Parti olarak baraj sorunu yaşamadıklarını belirten Bacık, "Bize oy vermek isteyen vatandaşlarımızın aklında gönlünde, 'Büyük Birliği seviyoruz, destekliyoruz ama seçim barajına takılırsa oylarımız heba olur' diye düşünenler var. Bu konu ile ilgili yüzlerce telefon aldım. Vatandaşlarımız gönlünü ferah tutsun. Öncelikle Biz Cumhur İttifakı'nın bir bileşeniyiz. Seçimlerde tercihlerini Büyük Birlik partisinden yana kullanmak isteyen tüm vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla hiçbir endişe etmeden Büyük Birlik partisine oylarını verebilirler" dedi.

 

Koçhisar'ı Geçince Aksaray'ı Unutan Vekillerden Olmayacağız

Bacık, "Bizim tavrımızda tarafımız bellidir. Terör örgütlerinin siyasi uzantısı olan partilerin her zaman karşısında olacağız. Biz bu vatanı, doğduğum büyüdüğüm baba toprağını karşılıksız sevdik. İşimiz de aşımız da burada, Aksaray'da çalışıyor, Aksaray'da kazandıklarımızı, Aksaray'ın esnafı ve halkıyla paylaşıyoruz. Bugün Aksaray'dan milletvekili seçilenler Ankara'ya gittikten sonra Aksaray'ı unutuyorlar, bunun örneklerini gördük ve yaşadık. Önce Allah'ın izni ve Aksaray halkımızın teveccühü ile milletvekilliği seçildiğim andan itibaren söz veriyorum sizin Ankara'da, Aksaray'da her zaman açık bir kapınız, açık bir telefonunuz olacak. Koçhisar'a geçince Aksaray'ı unutan vekillerden olmayacağız. Milletin oylarıyla seçilip millete tepeden bakanlardan olmayacağız" ifadelerini kullandı.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri