Can Azerbaycan İçin Konvoy

Can Azerbaycan İçin Konvoy

Can Azerbaycan İçin Konvoy

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği yarın (PERŞEMBE), SAAT 21.00da Azerbaycan'a moral, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma amacıyla şehir merkezinde ve bazı ilçelerde konvoy yapılacağını duyurdu. Otogar yanında kısa bir basın açıklaması ile başlayacak olan konvoyun Cumartesi Semt Pazarında sona ereceği bildirildi. 

 

ÇOCUKLARIMIZA EĞİTİM ADINA GÜZEL BİR ETKİNLİK OLACAK

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz sadece maç sonrası değil aynı zamanda birlik, beraberlik, dayanışma; kardeşlerimize moral ve  destek için konvay yapılabileceğini, bu vesileyle değerlerimizi diri tutarak Azerbaycan'ın yalnız olmadığını Aksaray'dan haykırmak istediklerini ifade etti. Korkmaz, herkesi ailece konvoya davet etti.

 

BAYRAĞINI AL, KONVOYA KATIL

İHH Başkanı Korkmaz, herkesi bayraklarla görmek istediklerini, Milli meselelerde fikir ayrılıklarını kenara bırakıp, bu tür etkinliklere hep beraber katılarak bir ve beraber olmayı arzuladıklarını sözlerine ekledi. 

 

VİRÜS TEDBİRLERİ ÖN PLANDA OLACAK

Aksaray Valiliğinden gerekli iznin alındığını ifade eden Korkmaz, gerçekleştirilecek konvoyda katılımcıların arabalarından inmeden, kurallara uyarak şehir turu yapmalarının sağlanacağını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Azerbaycan Konvoy
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri