Tarih: 10.11.2019 16:26

Çatalcaspor 3 Aksaray Belediyespor 3

Facebook Twitter Linked-in


TFF 3. ligdeki  temsilcimiz Aksaray Belediyespor  ligde 13 . hafta mücadelesinde Pazar günü Ziya Altınoğlu stadyumunda   saat 13:30’da  İstanbul temsilcisi Çatalcaspor  ile karşı karşıya geldi. 


 Ziya Altınoğlu stadyumunda   oynanan mücadeleyi Batman bölgesinden hakem Mehmet Terece  yönetti. Siyah beyazlılarda sakatlıkları nedeni ile İbrahim Konuksever ve  Bora Yılmaz forma giymedi.


İstanbul deplasmanında siyah beyazlıları 68 gençlik taraftar grubu ve İstanbul ve çevre illerde yaşayan Aksaray’lılar yalnız bırakmayarak zorlu maçta tribünlerden takımlarına destek verdi. 


Karşılaşmanın ilk devresinde siyah beyazlılar deplasmanda ilk yarı büyük şok yaşadı. Maçın hemen başında Çatalcaspor 2.dakikada Mert ile 1-0  öne geçti. Maçta 27 dakikada Çatalca skoru 2-0 yaptı.

Aksarayspor'da 33.dakikada Serhat-Hakan değişikliğine gidildi. İstanbul'da şok bitmedi. 41. Dakikada Çatalca Faruk ile büyük skor avantajı yakaladı.3-0 
Maçta devre biterken siyah beyazlı temsilcimiz Hakan Akman'ın penaltıdan attığı gol ile farkı 2'ye indirerek soyunma odasına moralli gitti. İlk devre 3-1 sona erdi.
Mücadelede ikinci devre roller değişti. Hakan Akman yeniden sahneye çıkarak 48. Dakikada takımını umutlandırdı.3-2  Maçta iyice umutlanan siyah beyazlılar inanılmaz bir mücadele ortaya koydu. Serkan Gürses 56.dakikada skora denge getirdi. 3-3  maçta 3-0  geriden gelen siyah beyazlılar skoru eşitledikten sonra galibiyet için yüklendi. İstanbul deplasmanında taraftar desteği ile galibiyet golü arayan temsilcimizin gol çabaları sonuç vermedi. Mücadele muhteşem bir dönüşe imza atarak 3-0'dan 3-3'e getiren siyah beyazlılar maç sonunda sahadan 3-3 eşitlikle ayrılarak son haftalardaki çıkışına devam etti. Maç sonunda İstanbul'da takımlarını yalnız bırakmayan siyah beyazlı taraftarlar takımlarını tribünlere çağırarak ayakta alkışladı. Çatalca ile 3-3 berabere kalan temsilcimiz puanını 19'a yaptı. Ligde 14.hafta evinde Trabzon ekibi Yomraspor'u konuk edecek.
Haber: HAMİT MAVİLİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —