Cemiyet Başkanları ve Üyeleri Sağlık İl Müdürünü Ziyaret Etti

Cemiyet Başkanları ve Üyeleri Sağlık İl Müdürünü Ziyaret Etti

Cemiyet Başkanları ve Üyeleri Sağlık İl Müdürünü Ziyaret Etti

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar,Aksaray İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Avcı ve her iki cemiyetin üyeleri Aksaray İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Uz. Dr. Cengizhan Kılıçaslan´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray İl Sağlık Müdürlüğünde yeni atanan Uz. Dr. Cengizhan Kılıçaslan´ının makamında gerçekleşen ziyarete Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti başkanı Celil Acar, Aksaray İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Avcı Gazeteci Yazar Ahmet Erbaş, Aksaray Kral Fm  ve Aksaray Kral Haber internet Gazetesi sahibi Talat Belge, Aksaray Fm Sahibi Abdulkadir Ay,Türkiyeanahaber.com  İnternet Gazetesi Sahibi İzzet Tınmaz,Ajans1 artı Sahibi ve Show Tv, Sözcü gazetesi, Aydınlık Gazetesi Aksaray Temsilcisi Armağan Şen, , Hamle İnternet gazetesi Sahibi Mücahit Mercan ve Gazeteci Gülşah Dabanlı katıldı.

Aksaray İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Cengizhan Kılıçaslan ziyarete gelen gazetecilere yapımı süren Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinin İnşaatında gelinen son durum hakkında bilgi verdi. Aksaray´ın sağlık Sorunları ve çözümü hakkında bilgiler veren Aksaray il Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri