CHP, Belediye Meclis Üyesi kadrosuyla fark yaratıyor

CHP, Belediye Meclis Üyesi kadrosuyla fark yaratıyor

CHP, Belediye Meclis Üyesi kadrosuyla fark yaratıyor

CHP, BELEDİYE MECLİS ÜYESİ KADROSUYLA DA FARK YARATIYOR. CHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ 1. SIRA ADAYI ÖMER KAŞİF AKIN “ AKSARAY’I YENİDEN GERÇEK HİZMETLE BULUŞTURMAK İÇİN KARARLIYIZ”

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Ömer Kaşif Akın ve 2. Sıra Adayı Ebru Sımsıkı Arcan, Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ile seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Toplumun her kesimi ile bir araya gelen adaylar, vatandaşlar ile istişarelerde bulunup projelerinden bahsediyor.

 

Aksaray’ın efsane belediye başkanı Memiş Akın’ın oğlu, ekonomist Ömer Kaşif Akın;

 “Aksaray için yola çıktığımız bu mücadelede sizlerin desteği ve güveni benim için çok kıymetlidir. Bizler, halkımızın beklentilerini, ihtiyaçlarını ve sorunlarını dikkate alarak şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlıyız.

Benim için siyaset sadece bir görev değil aynı zamanda bir sorumluluktur. Halkçı belediyecilik anlayışıyla, her bir Aksaraylı hemşehrimizin yaşam kalitesini artırmak, sosyal ve ekonomik kalkınmayı sağlamak için gece gündüz demeden çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizlerin sesini belediye meclisine taşımak temel gayemdir.

Aksaray’ın şehirleşme ile ilgili ciddi problemleri var, sosyal belediyecilik kavramı neredeyse unutulmuş durumda, kültürel faaliyetler yok denecek kadar az. Bu sorunları belediye başkan adayımız Pelinsu Yıldırım Demir önderliğinde ve donanımlı belediye meclis kadromuzla çözerek Aksaray’ı yaşanabilir kent yapma konusunda iddialıyız” dedi.

Her gittiği yerde yoğun ilgi ve teveccüh ile karşılanan Ömer Kaşif Akın, vatandaşlar tarafından “en doğru aday” şeklinde yorumlandı.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri