Çiftçinin dostu 'Efe Treyler' Aksaray'da

Çiftçinin dostu

Çiftçinin dostu 'Efe Treyler' Aksaray'da

ÇİFTÇİNİN DOSTU EFE TREYLER AKSARAY'DA

Aksaray ve bölge çiftçisine tarım makinaları ve araç üstü ekipman sektöründe hizmet verecek olan,"Efe Treyler" Aksaray'da açık ve kapalı tesislerinde üretim ve satışlarına başladı.

 

 

Efe Treyler,Aksaray'da bulunan açık ve kapalı tesislerinde en yeni teknolojiyi kullanarak çiftçilere iyi hizmeti sunuyor.

 

 

Araç üstü ekipman ve tarım aletleri ihtiyaçları doğrultusunda her türlü teknoloji ürünü tarım makinesini üretebilme kapasitesine sahip tesiste,  2 tondan 25 tona kadar her türlü Traktör Römorku, Balya Römorku, Havuz Kasa Römork, Araç Üstü Ekipman, Özel Üretim Römork ve Kasa gibi ihtiyaçların tamamı karşılanıyor.

 

 

Firma sahibi Harun Barış Demir yaptığı açıklamada," Müşterilerimizin her zaman yanında olarak, onların ihtiyaçlarına en yüksek standartlarda cevaplar verebilmek, ihtiyaç ve beklentilerini doğru anlayıp müşteri memnuniyetini sağlamak için kurduğumuz AR-GE  bünyesinde sürekli kendimizi yenileyerek zamanın şartlarına ve gereksinimlerine ayak uydurarak üretim yapıyoruz.

 

 

Sektörümüz ile ilgili teknolojik gelişmeleri takip ederek üretim ve hizmetlerimizde en gelişmiş teknikleri kullanmak amacıyla çiftçilerimizin her daim yanında olmaya gayret gösteriyoruz.

Römork ve Tarım aletleri İmalatında Kazandığımız tecrübe ile "EFE TREYLER" firmasını kurmuş ve çağımızın gereği çiftçilerimize üstün kaliteyle cevap vermekteyiz. Ürün çeşidini geniş tutarak Römork, Dorse, Traktör ve Karavan ekipmanları üretmekteyiz ve satmaktayız.

 

 

Her geçen gün ürün yelpazesini genişletmeye gayret göstermekteyiz. Türkiye'nin en seçkin ve kaliteli firmalarının ürünlerini sizlerle buluştuyoruz. Her geçen gün kendi imalatlarımızı arttırıp büyümeyi, maliyeti azaltmayı ve dışa bağlılığı azaltmayı hedefliyoruz. Amacımız en kaliteli ürünleri hızlı ve güvenli bir şekilde sizlere ulaştırmaktır."dedi.

 

Aksaray'da ki çiftçilere bir telefon kadar yakın olduklarını ifade eden Harun Barış Demir," Çiftçi kardeşlerimiz bizleri 
05366108202 numaradan arayarak bilgi alabilir veya Bahçesaray Mahallesi 8607 Sokak 2 Taksim E adresindeki tesisimizi Ziyaret ederek ürünlerimizi yerinde görebilirler."dedi



Anahtar Kelimeler: Çiftçinin dostu ' Treyler' Aksaray'
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri