Çin Vatandaşı Turist Kadın Sağlığına Kavuştu

Çin Vatandaşı Turist Kadın Sağlığına Kavuştu

Aksaray´da kalp krizi geçiren 75 yaşındaki Çinli Li Ruılıan, kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde doktorların yerinde müdahalesi sayesinde sağlığına kavuştu.

Şehrimizin tarihi yerleri gezdiği esnada kalp krizi geçirip ardından gerekli müdahaleler için Aksaray  Eğitim ve Araştırma Hastanemizde tedavi altına alınan Çin Cumhuriyeti vatandaşı Li Rılııan bugün  Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı bugün hastanedeki odasında geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Başkan yazgı ve eşi tarafından hasta kadına tablo ve çiçek takdim edildi.Çinli hasta kadın,eşi ve çocuğu ziyaretlerinden dolayı başkan ve eşine teşekkür ettiler.

Li de sağlığına kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, duygularını "Türkiye´nin alkışlanacak sağlık sistemi sayesinde kalp krizini çok hafif şekilde atlattım. Şeker hastasıyım ancak kalp rahatsızlığımın olduğunu bilmiyordum. Beni tedavi eden başta doktor Aktaş ve anjiyo ekibi olmak üzere, sağlığıma kavuşmamda emeği olan herkese teşekkür ediyorum." sözleri ile aktardı.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri