30.7° / 13°

Cinayet şüphelisi: Babamla sadece kavga ettik, ben öldürmedim

Cinayet şüphelisi: Babamla sadece kavga ettik, ben öldürmedim

Cinayet şüphelisi: Babamla sadece kavga ettik, ben öldürmedim
Tarih: 19.03.2025 12:06 Güncelleme: 19.03.2025 12:06

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da tartıştığı babası Süleyman Akyol'u (65) 5 bıçak darbesiyle öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan Oğuzhan Akyol (27), ifadesinde, "Tartıştık, sadece kavga ettik sonra evden çıktım. Ancak cinayeti ben işlemedim, ne olduğunu bilmiyorum" dedi.

Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi 248 Sokak'taki 5 katlı apartmanın 4'üncü katında, Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Sekreterliği kadrosundan emekli babası Süleyman Akyol ve üvey kardeşi Burak Akyol ile aynı dairede oturan Oğuzhan Akyol, 1 ay önce babasıyla tartışıp evden ayrıldı. Eve dün saat 08.30 sıralarında gelen Oğuzhan Akyol, kardeşine babasının nerede olduğunu sordu. Babasının evde olduğunu öğrenen Oğuzhan Akyol, daha sonra apartmandan çıkıp beklemeye başladı.

'BABA OĞUZHAN'I EVE ALMA'

Kısa süre sonra işe gitmek için evden çıkıp, babasını telefonla arayan Burak Akyol, kardeşinin bina dışında olduğunu belirterek, "Baba, Oğuzhan'ı eve alma" dedi. Görüşmenin ardından evden çıkan Süleyman Akyol, oğlu Oğuzhan Akyol'un yanına gitti. Bir süre konuşup eve dönen baba- oğul arasında, saat 11.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Oğuzhan Akyol, mutfaktan aldığı bıçakla babasını boyun ve sırt bölgesinden 5 yerinden bıçaklayıp evden ayrıldı.

BABASINI KANLAR İÇİNDE BULDU

Bir süre sonra babasını arayan Burak Akyol, telefona yanıt alamayınca eve geldi. Babasını kanlar içinde gören Burak Akyol'un ihbarıyla adrese sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kontrolde, Akyol'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Süleyman Akyol'un cenazesi, incelemenin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

MADDE KULLANIRKEN YAKALANDI

Polis, şüpheli Akyol'u yakalamak için çalışma başlatırken, kısa süre sonra Öğretmenevleri Mahallesi’nde bir kişinin uyuşturucu madde kullandığı ihbarı geldi. Adrese sevk edilen polis ekipleri, ihbar edilen kişinin Oğuzhan Akyol olduğunu belirleyip, gözaltına aldı. Akyol, ifadesinin alınması için emniyete götürüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Oğuzhan Akyol'un emniyetteki ifadesinde, "Babamla aramızda tartışma vardı. Bunun sebebi de küçüklükten bu yana bana uyguladığı tacizler. Olaydan 1 gün önce babamla görüşüp, konuşmak istediğimi söylemiştim. Olay günü de babamla konuşmak için eve gittim. Tartıştık, sadece kavga ettik sonra evden çıktım. Ancak cinayeti ben işlemedim, ne olduğunu bilmiyorum" dediği öğrenildi. Akyol, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

  • BIST 100

    9301,05%-1,25
  • DOLAR

    39,88% 0,29
  • EURO

    46,63% -0,07
  • GRAM ALTIN

    4231,44% -0,56
  • Ç. ALTIN

    6809,93% 0,00
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Kızların kavgası kamerada
Adana'da sokakta silahlı kavga; 1 ölü, 4 yaralı
Kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi
Kayıp olarak aranan Mehmet Nuri, çayda ölü bulundu/ Ek fotoğraf
Otomobille çarpışan motosikletli ağır yaralandı
Otomobilin çarptığı emekli albay öldü, çevredekiler 'ışıklandırma' için yolu ...
Çanakkale'nin 2 ilçesinde 2 kişi kayıp
Kızılırmak'a girip boğuldu
Sözcü Keçeli'den Avrupa Birliği Liderler Zirvesi’nin sonuçlarına ilişkin açık...
Dursun Özbek: Osimhen ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor
Kayıp olarak aranan Mehmet Nuri, çayda ölü bulundu
İstanbul-Zeytinburnu’nda sokak sokak dolaşıp araçların lastiklerini bıçakla p...
Erzurum'da, devrilen vincin operatörü öldü
İstanbul- Avcılar'da binanın önünde alkol alıp gürültü yapanları silahla yara...
Sakarya’da orman yangını (4)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Kayıp olarak aranan Mehmet Nuri, çayda ölü bulundu

İstanbul-Zeytinburnu’nda sokak sokak dolaşıp araçların lastiklerini bıçakla patlattı

Erzurum'da, devrilen vincin operatörü öldü

İstanbul- Avcılar'da binanın önünde alkol alıp gürültü yapanları silahla yaraladı / ek b...

Sakarya’da orman yangını (4)

Van Gölü'nde akıntıya kapılan genci deniz polisi kurtardı

Erzurum'da mehteran takımının seslendirdiği hücum marşının ardından temel atıldı, anahta...

Emine Erdoğan, TÜGVA Yönetim Kurulu ile bir araya geldi

Adana'da piknik yaptığı yerde dereye girip, boğuldu

Sakarya'da kafede çıkan yangın korkuttu

İstanbul- Bakan Yumaklı: Bilecik- Sakarya sınırındaki yangın devam ediyor, ekiplerimiz m...

Halk otobüsünde etek altı fotoğraf çektiği iddia edilen emekli hakime gözaltı

Bursa'da 'şalvar gecesi' eğlencesinde atılan havai fişekler otluğu yaktı

Karabük'te kripto getirisi vaadiyle 16 kişiyi 10 milyon TL dolandıran 2 şüpheli Antalya ...

Kırklareli'de kaçak cins köpek üretim yerine baskın

TEM'de TIR, su kanalına devrildi

Yol kenarında boğazı kesilmiş halde cesedi bulunmuştu; 1 gözaltı (2)

Adana'da göle düşen yangın söndürme uçağının enkazı çıkarıldı

Hadrianopolis Antik Kenti 'yapay zeka' ile gezilebilecek

Aksaray'da otomobil, takla attı; 3 yaralı

İstanbul- Türkiye ile İspanya arasında 'Ulaştırma ve Altyapı' alanında iş birliği anlaşm...