Çıtak; ‘Projelerimiz, toplumun her kesiminden destek görüyor’

Çıtak; ‘Projelerimiz, toplumun her kesiminden destek görüyor’

Çıtak; ‘Projelerimiz, toplumun her kesiminden destek görüyor’

Çıtak; ‘Projelerimiz, toplumun

her kesiminden destek görüyor’

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak; Aksaray Minibüsçüler, Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler ile Erzurumlular Derneği Aksaray Şubesini ziyaret etti.

 

Mahalle gezisi, ev toplantıları, esnaf ziyaretleri, kurum ziyaretleri ile vatandaşlarla temas etmeye devam eden Çıtak, minibüs ve servis sürücüleriyle bir araya gelerek, sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Erzurumlular Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Kaya, drnek yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelen Çıtak, samimi karşılamalarından ötürü Kaya ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Aksaray’da şeffaf ve katılımcı belediyecilik ilkesiyle çıktıkları hizmet yolunda gittikleri her yerde büyük bir teveccühle karşılandıklarını ifade eden Çıtak; “Halkımız samimi ve içten duygularla bizleri karşılıyor. Biz içimizden geldiği gibi yapacaklarımızı anlatıyoruz. Sorunlara duyarlı bir yaklaşım sergilediğimizi, çözüm odaklı projeler sunduğumuzu, toplumun her kesimine hitap eden politikalar geliştirdiğimizi ve geçmişte MHP’nin başarılı belediyeciliğini vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Trafik sorunlarından çevre düzenlemelerine, altyapı çalışmalarından sosyal ve kültürel faaliyetlere, eğitimden sağlığa Aksaray’ımız için açıkladığımız projeler halkımızın büyük beğenisi kazandı. Gençlerden yaşlılara, kadınlardan işçilere, esnaflarımızdan öğrencilerimize kadar her kesimin ihtiyaçlarına yönelik hazırladığımız projeler, toplumun her kesiminden destek görüyor. İnşallah 31 Mart’ta halkımızın bu desteğiyle yönetimi elimize alacağız ve vakit kaybetmeden Aksaray’ımız canla, başla, el birliğiyle inşa etmeye başlayacağız” dedi.  



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri