Çıtak; ‘Vatandaşlarımızın desteklerini yüreğimizde hissediyoruz

Çıtak; ‘Vatandaşlarımızın desteklerini yüreğimizde hissediyoruz

Çıtak; ‘Vatandaşlarımızın desteklerini yüreğimizde hissediyoruz

Çıtak; ‘Vatandaşlarımızın desteklerini yüreğimizde hissediyoruz

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Aksaray Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Çıtak, fabrikaların Aksaray’da istihdama olan katkısına ve ülke ekonomisine sağladığı katma değere dikkat çekti. Çıtak, işletmelerin talep ve beklentilerini dinleyerek, bölgede yapmayı arzu ettikleri çalışmalarla ilgili fabrika sahipleriyle istişarelerde bulundu. Fabrika çalışanlarıyla da kucaklaşan Çıtak, kendisine iletilen sorunların çözümüne ilişkin yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Gün içerisinde toptancılar sitesini de ziyaret ederek esnaf ve çalışanlarla bir araya gelen Çıtak, Aksaray'ın daha modern bir şehir haline gelmesi, yaşanan sorunlara kalıcı çözüm üretmek için çıktıkları bu hizmet yolunda yapacakları projeleri anlattı.

Gittikleri her yerde büyük bir coşkuyla karşılandıklarını vurgulayan Çıtak, “Uzattığımız her elde, temas ettiğimiz her kişide değişim isteği görüyoruz. Aksaray’ın beklentilerini karşılayacak projelerle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Yapacaklarımızı anlatıyoruz. Aksaray'ın sorunlarına kalıcı çözümler üretmek ve şehrin gelişimine katkı sağlamak için halkımızla bire bir temas kurarak onların önerileri doğrultusunda projelerimizi ve gerekli çözüm yollarını belirliyoruz. Halkın yaşam standartlarını yükseltmek ve şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişimine destek olmak için hazırladığımız projelerimizi Aksaray sahiplendi. Kimsede zerre tereddüt yok.  Vatandaşlarımızın bu manada desteklerini yüreğimizde hissediyoruz. İnşallah 31 Mart’ta sandıklardan zaferle çıkarak Aksaray’ımızın seyrini değiştirecek projelerimizi vakit kaybetmeksizin hayata geçireceğiz. Artık Aksaray’ın kaybedecek bir anı bile yok” dedi. 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri