Çocukların oyun parkını yaktılar

Çocukların oyun parkını yaktılar

Çocukların oyun parkını yaktılar

 

Yavuz Sultan Selim Mahallesinde çocukların eğlenceli vakit geçirdikleri oyun parkının kauçuk zemini sökülerek yakıldı. Parka zarar verilmesi mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

Yavuz Sultan Selim Mahallesinde 5033 No’lu sokak üzerindeki çocuk parkının zemini, gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sökülerek ateşe verildi. Sabah uyandıklarında parkı yanmış olarak bulan mahalle sakinleri durumu polise ve belediyeye haber verdi. Parkın zarar görmüş hali Aksaray Belediyesinin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Bu tür olaylarla karşılaşan kişilerin durumu polise yada belediye bildirmeleri istendi.

Aksaray Belediyesinden yapılan açıklamada “Parkı yakan kişiler, kamu malına zarar vererek sadece emek değil, milli serveti de yok etmişlerdir. Parka zarar veren kişi ve kişiler hakkında araştırma emniyetimiz tarafından sürdürülüyor. Belediye olarak parkımızı çok kısa süre içerisinde tekrar eski haline getireceğiz. Çocuklarımızın tekrar neşeli ve güzel vakit geçirmelerini sağlayacağız” denildi.

 

Aksaray Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa süre önce oyun parkının bakımı yapılmış ve tahrip olan zemin yenilenmişti.

 



Anahtar Kelimeler: Çocukların parkını yaktılar
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri