?Çocukluk Bizde Kalsın Çocuk İşçiliğine Son´

?Çocukluk Bizde Kalsın Çocuk İşçiliğine Son´

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ikinci yüz günlük icraat programında yer alan çocuk işçiliği ile mücadele kapsamında Aksaray Valiliği öncülüğünde gerçekleşti.

Valimiz Ali Mantı, Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş birlikteliği ile ilimiz okullarında eğitim gören ?çocuk işçi´ potansiyeli olan riskli bölgelerde yaşayan öğrenciler ile ?Can Dostlar´ isimli sinema filmini izlemek için bir araya geldi. Vali Ali Mantı programda yaptığı konuşmasında ?Ülkemizde ve Aksaray´da son yıllarda ciddi tedbirler alınıyor. Kurumlarımız ile koordineli şekilde önlemler alıyoruz. Çocuklarımızı çocukluklarını yaşayıp Vatana ve Millete hayırlı bireyler olmaları için çalışıyoruz. Çocukları yetiştirmek bizim boynumuzun borcu? dedi.

Programa Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut Akkuş, Bilal Akgün, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri