Cuma Kapalı Semt Pazarı Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımı ile açılıyor

Cuma Kapalı Semt Pazarı Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımı ile açılıyor

Cuma Kapalı Semt Pazarı Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımı ile açılıyor

CUMA KAPALI SEMT PAZARI TİCARET BAKANI MEHMET MUŞ’UN KATILIMI İLE AÇILIYOR
 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’AÇILIŞA VE MAHALLLE İFTARIMIZA TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR’’
 



 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Aksaray’a kazandırdığı Cuma Kapalı Semt Pazarı Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımı ile açılıyor.  

 

Aksaray Belediyesi, son yıllarda modern kent görünümünün gereği olarak Pazar alanlarının kapalı olması için şehir genelindeki birçok Pazar alanında çalışma yaptı. Kapalı Pazar alanı sayısını artıran Aksaray Belediyesi’nin son çalışması Şifahane Mahallesi, Mithat Gürsoy ilkokulu karşısında bulunan Cuma Pazarında oldu.  

 

Uzun yıllar boyunca kullanılan Pazar alanının ihtiyaçları tam anlamı ile karşılamaması üzerinde yenileme çalışması başlatıldı. Pazar alanının daha kullanışlı hale gelmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında deforme olmuş çatıları sökülerek alt yapı eksiklikleri giderildi. Alt yapısının tamamlanması ile birlikte zemin iyileştirme ve betonlama çalışmaları ile birlikte çatı kaplamaları da yapıldı.  Cuma Semt pazarı yenilenmesi ile birlikte toplamda 3 bin 300 metrekarelik kapalı alanda hizmete alındı. Cuma Pazar alanında yapılan yeni çelik çatı konstrüksiyonları, ilerleyen süreçte güneş enerji santrali kurulabilecek biçimde projelendirildi.
 


 

Pazar esnafının ve 3 mahallede ikamet eden vatandaşların iklim şartlarından etkilenmeden kullanacağı Kapalı Pazar alanı 5 Nisan Çarşamba günü Saat:18.00’da açılacak. Bir dizi ziyaretler için Aksaray’a gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, açılışın ardından Pazar alanında kurulacak Mahalle iftarında vatandaşlarla bir araya gelecek.  
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un ve il protokol üyelerinin katılımı ile yapılacak olan açılışa ve mahalle iftarına tüm vatandaşları davet etti.  

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri