Dağcıların gözdesi Hasandağı

Dağcıların gözdesi Hasandağı

Dağcıların gözdesi Hasandağı

 

İstanbul’dan Aksaray’a gelen ve kısa adı YUDOSK olan Yeni Ufuklar Doğa Sporları Kulübü üyesi 15 dağ sporcusu, 3268 metre yüksekliğindeki Hasandağı’na zirve tırmanışı yaptı. 

Karlı ve zorlu doğa koşullarına rağmen çadırlarda kamp yapan YUDOSK sporcuları sabahın erken saatlerinde Hasandağın zirvesine doğru yola çıktılar.Saatler sonra zirveye çıkan sporcular Hasandağ gibi Türkiye’nin en güzel dağlarından birinin zirvesinde olmanın mutluluğunu yaşadılar. Sporcular Hasandağın zirvesinden Kayseri’deki Erciyes dağını bile rahatlıkla gördüklerini Hasandağın tam karşısında ise Ekecik dağlarını gördüklerini ifade ettiler. 

Zirve sonrası Karbeyaz Hotel önünde katılım belgesi töreni düzenleyen YUDOSK yetkilileri, Hasandağın zirvesine çıkarak görevlerini başarıyla tamamlayan sporculara katılım belgesi takdim ettiler. 

KARBEYAZ HOTEL SAHİBİ TUNCER SOYAL’A TEŞEKKÜR ETTİLER 

 

YUDOSK yetkilileri Aksaray Hasandağında kamp yaptıkları sürece kendilerine her türlü desteği sağlayan Karbeyaz Hotel sahiplerinden Tuncer Soyal’a gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

İstanbullu dağcılar, Aksaray’dan çok memnun ayrıldıklarını ifade ederek tüm Aksaray’lılara selam ve sevgilerini ilettiler.



Anahtar Kelimeler: Dağcıların gözdesi Hasandağı
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri