Demirci Beldesinin bayram şekeri belediye başkanından

Demirci Beldesinin  bayram şekeri belediye başkanından

Demirci Beldesinin bayram şekeri belediye başkanından

Aksaray'ın Gülağaç ilçesine bağlı Demirci  beldesinde, AK Partili Belediye Başkanı Ramazan Bozlak , beldede bulunan 1350 haneye, 1 ton 350 kg  bayramlık şekeri ve kolonya yardımında bulundu.

 

Ülkemiz genelinde yapılan 2019 yılı yerel seçimlerden sonra göreve gelen ve icraatlarıyla isminden çok fazla söz ettiren Demirci Belediye Başkanı Ramazan BOZLAK, Demirci Beldesinde birçok yeniliği de beraberinde getirdi.

Bu dönemde birlik, beraberlik, yardımlaşma, kardeşlik, dostluk ayrı bir önem kazanmış, yaptığı her çalışmasıyla bunu ayriyeten tescilledi. Her çalışmayı birebir yakından takip eden başkan, tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 pandemi döneminde vatandaşları yalnız bırakmayarak belediye imkânları doğrultusunda her gönüle el uzatarak gönüllerde yer ediyor.


Başkan Ramazan Bozlak yaklaşan Kadir Gecesinin feyzi ve Ramazan Bayramı münasebetiyle Tam kapanma sürecinde evlerinde kalan vatandaşlarına ‘Yalnız değilsiniz... Tam kapanma günlerinde Evde kal Demirci, çam sakızı çoban armağanı Bayram Şekerleri belediyemizden… Eski bayramların tadında, güzel ve sağlıklı günler eşliğinde nice bayramlara" bayram mesajıyla Demirci Halkına yalnız olmadıkları mesajını iletti.



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri