Demirci'deki AK Kadınlar, Mahalli Seçimlerde İsmail Kav'ı Destekliyor!

Demirci

Demirci'deki AK Kadınlar, Mahalli Seçimlerde İsmail Kav'ı Destekliyor!

Demirci'deki AK Kadınlar, Mahalli Seçimlerde İsmail Kav'ı Destekliyor!

Demirci kasabasında gerçekleşecek mahalli seçimler öncesinde, AK Kadınlar, AK Parti Belediye Başkanı aday adayı İsmail Kav'ı desteklemek için aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kapı kapı dolaşarak Demirci sakinlerine İsmail Kav'ın projelerini anlatan Demircili AK Kadınlar, hem parti hem de aday adayı için İsmail Kav’ın aday olarak gösterilerimesini de istiyorlar. 

 


Yapılan ziyaretlerde, Demirci kasabasının geleceği için İsmail Kav'ın Belediye başkanı olduğu takdirde beldeye çok güzel hizmetler yapacağına  vurgu yapılırken, kadınlar, gençler ve tüm Demircililer için planlanan projelerin önemine dikkat çekiyor.

 

Beş yıldır Demirci kasabasında AK Parti belde başkanı olarak görev yapan İsmail Kav, AK Kadınlarla bir araya gelerek onlara Demirci kasabasında gerçekleştireceği projeler hakkında detaylı bilgiler verdi. Kav'ın, Demirci kasabasını birlikte yönetme ve eksiklikleri giderme sözleri, AK Kadınlar tarafından olumlu bir şekilde karşılanıyor. Demirci'deki sosyal ve gönüllü belediyeciliği üst seviyeye çıkarma hedefiyle yola çıkan İsmail Kav, kadınların ve gençlerin katılımını teşvik ederek Demirci'ye hizmet etme vizyonunu paylaşıyor.

 

Demirci’deki Ak Kadınlar, yaptıkları çalışmalarla İsmail Kav'ın mahalli seçimlerdeki adaylığına vurgu yaparken, Demirci kasabası sakinlerinden büyük destek ve ilgi görüyor. İsmail Kav, yaptığı toplantıda kadınlara, gençlere ve tüm destekçilere teşekkür ederek birlikte çıkılan bu yolculukta Demirci'ye en iyi hizmeti sunma sözü verdi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri