Demirci'den İsmail Kav'a büyük destek! İsmail Kav ve taraftarları adaylık açıklaması bekliyor

Demirci

Demirci'den İsmail Kav'a büyük destek! İsmail Kav ve taraftarları adaylık açıklaması bekliyor

Demirci Kasabasında AK Parti’den Belediye Başkan Aday adayı olan İsmail Kav’a sülaleler ve vatandaşlar Ak Parti belediyeciliği ile büyük hizmetler bekliyor.

 

 

Demirci kasabasında vatandaşlar sürekli olarak AK Parti’nin adayının İsmail Kav olması gerektiğini belirterek adeta AK Parti vurgusu yapıyorlar. Demircililer, AK Parti’den belediye Başkan adaylığının İsmail Kav’a çok yakışacağını ve belde de 5 yıldır AK Parti belde başkanlığı yapan İsmail Kav’ın AK Partili Belediye başkanı olmasıyla beldeye AK Parti belediyeciliğini, AK Parti Gönül ve Sosyal belediyeciliğini daha iyi temsil edecek kişinin İsmail Kav olduğunu belirtiyorlar.

 

 

 Demirci kasabasında heyecan dorukta! AK Parti’nin belediyecilik anlayışını en iyi şekilde temsil eden İsmail Kav, beldede büyük bir destek ve sevgiyle karşılanıyor. Sülaleler ve vatandaşlar, Kav’ın liderliğinde AK Parti belediyeciliği ile Demirci’ye önemli hizmetlerin geleceğine inanıyor. Demirci Beldesi’nin sevilen ismi İsmail Kav, 5 yıldır başarıyla yürüttüğü belde başkanlığının ardından AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldu. 

 

 

Kav, Demirci beldesinde sürekli olarak AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatıyor. Demircililer AK Parti Belediye Başkan aday adayı olan İsmail Kav’ın da Demirci Kasabasında AK Parti’nin adayı olması gerektiğini de belirtiyorlar.  Sülalelerin ve vatandaşların yoğun ilgisi ve destekleriyle karşılaşan Kav, Demirci kasabasına yapacağı büyük hizmetlerle dikkat çekiyor. Sülaleler, İsmail Kav’ın dürüst, çalışkan ve başarılı liderliğiyle Demirci’yi daha ileri taşıyacağına olan güvenlerini dile getiriyor. 

 

 

Vatandaşlar, AK Parti belediyeciliği ile birleşen Kav’ın Demirci’ye katacağı değerleri sabırsızlıkla bekliyorlar. İsmail Kav, sülaleler ve Demirci kasabasındaki vatandaşlarla bir araya gelerek destek ve moral aldı. AK Parti belediyeciliği ile Demirci’yi daha yaşanabilir kılma hedefiyle hazırladığı projelerini paylaşan Kav, Demirci’de birlikte daha güzel günlerin kapıda olduğunu vurguluyor. Demirci kasabasının sıcak desteğiyle karşılanan İsmail Kav, sülalelerin ve vatandaşların desteğiyle AK Parti belediyeciliği ile Demirci’ye büyük hizmetler sunmayı hedefliyor. Seçim sürecinde sıkça vurgulanan birlik ve beraberlik mesajları, Demirci kasabasının geleceğine dair umutları daha da güçlendiriyor.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri