Drift görüntülerini sosyal medyada paylaşan sürücüye ceza yağdı

Drift görüntülerini sosyal medyada paylaşan sürücüye ceza yağdı

Drift görüntülerini sosyal medyada paylaşan sürücüye ceza yağdı

Aksaray'da otomobili ile drift yapan sürücünün görüntülerinin sosyal medyada yayınlaması üzerine harekete geçen Aksaray Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri sürücüye idari ve adli işlem yaparak,araç sürücüsünün ehliyetine el konularak,araç trafikten men edildi.
Edinilen bilgiye göre; sosyal medya üzerinden Nevşehir yolunda BMW marka aracın drift attığının görülmesi üzerine Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından yapılan araştırma neticesinde, bahse konu araç tespit edilerek 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddelerinden Trafik İdari Para Cezası uygulanmış, araç sürücüsünün ehliyetine el konularak araç trafikten men edilmiştir. Ayrıca sürücü hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atmak suçundan adli işlem yapıldı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada,"Aksaray Emniyet Müdürlüğü olarak trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik ekiplerimizce gerekli denetimler yapılmakta, ayrıca şehrimizin kavşak ve caddeleri üzerinde bulunan Kent Güvenlik Yönetimi  (KGYS) kameraları ile kuralları ihlal eden araç ve sürücüleri üzerinde kontrollerimiz devam etmektedir. 

 Ayrıca ekiplerimizce 29-30/08/2020 tarihlerinde yapılan  “ hız”  denetimlerinde 252 araç ve sürücüsü kontrol edilmiş, hız limitlerine uymayan sürücülere uyarılarda bulunularak gerekli idari işlemler yapılmıştır."ifadelerine yer verildi.

 



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri