Dualar Merve için - aksaray haber

Dualar Merve için - aksaray haber

Aksaray´lı Merve Bekmezci ´´Kök Hücre´´tedavisi görecek

Küçük yaşta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüyemeyen Merve Bekmezci;  tekerlekli sandalyesinden ayağa kalkmak, adımlarını atıp yürümeye başlamak için ?Kök Hücre´ tedavisi görecek.
Merve Bekmezci için başlatılan yardım kampanyası Aksaraylılardan büyük destek gördü.  Hindistan´da uygulanacak kök hücre tedavisinin başlangıcı için gerekli 60.000 lira toplandı. Merve Bekmezci büyük bir umutla Hindistan´a gidiyor.
Yolculuk hazırlıklarını tamamlayan Merve Bekmezci Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti. Vali Pekmez´e rahatsızlığı ve göreceği tedavisi hakkında bilgi veren Bekmezci; bu süreçte kendisine gösterilen yakın ilgi ve düzenlenen kampanya ile tedavisi için gerekli paranın bulunmasından dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi.
Vali Aykut Pekmez hayırlı yolculuklar dilediği Bekmez´ciyi uğurlarken Bekmezci için yardımda bulunan hayırsever, duyarlı Aksaraylılara teşekkür etti.
Bekmezci ise kendisine destek sağlayan Vali Pekmez´e ve Aksaraylılara teşekkür ederek; tedavisinin olumlu sonuçlanarak yürümek istediğini bu süreçte dua beklediğini ifade etti.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri