Düzcespor 4 Aksaray Belediyespor 0

Düzcespor 4 Aksaray Belediyespor 0

Düzcespor bu hafta evinde Aksaraysporu konuk etti. İlk dakikalardan itibaren baskın futbolunu sürdüren Düzcespor Aksarayspor'u 4-0  gibi net bir skor ile mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Düzcespor ligde puanını 45'e çıkarıp 5. sıraya yükselerek play-off potasına girdi. 

Düzcespor yönetiminin hafta içinde Kadınlar günü nedeniyle davet ettiği kadın taraftarlar da tribündeki yerine aldı. Düzcesporlu futbolcular elinde "Çözülüyür Şampiyonluk Düğümü, Sizinle Güzel Düzcespor Tribünü" pankartı ile çıktı. Daha sonra kadınların bulunduğu tribünün önüne gelen futbolcular ellerindeki karanfili kadın taraftara atarak kadınlar gününü kutladı. Daha sonra stadyum görevlileri tarafından tek tek kadınlara karanfil verilerek bu özel günleri kutlandı. 

DÜZCESPOR PLAYOFF POTASINDA
Karşılaşma  saat 14:30'te Düzce 18 Temmuz Stadyumunda başladı.  Geçtiğimiz hafta evinde Ordu Deplasmanına konuk olan Düzcsepor 1-0'lık sonuç ile 3 puanı söke söke alarak Düzce'ye dönmüştü.  Düzcespor 12 maçlık yenilmezlik serisini sürdürdü. Bugün oynanan karşılaşmayı Sercan Murat Gündüzler yönetecek Yardımcılıklarını Erdi Abdülmecit Sayar ve Alp Osman Karaosmanoğlu yönetiyor.
Karşılaşma maçın hakemi Sercan Murat Gündüzler’in ilk düdüğü ile başladı. Düzcespor takımı maça atak başladı. ilk dakikalardan itibaren Kırmızı lacivertli ekibin baskın futbolu sürdü.
Düzcespor 17. dakikada penaltı atışı kazandı. Düzcesporlu oyuncu Yusuf Akyel penaltı vuruşunu gole çevirdi. Müsabakanın 21. dakikasında ise Nevzat girdiği gol pozisyonunu yaptığı düzgün vuruşla gole çevirdi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası 2-0 Düzcespor üstünlüğü ile tamamlandı. 

DÜZCESPOR İKİNCİ YARIYA HIZLI BAŞLADI
İkinci yarıya Düzcespor baskın futboluyla başladı. Sağlı sollu ataklar ile Aksarayspor kalesine yüklenen Düzcespor 60 dakikada Ömer Faruk Sezgin ile golü buldu. Bu golden sadece 4 dakika sonra Düzcespor'un organize gelişen atağında bu kez Ebu Sıddık Çelik takımının 4. golünü kaydetti. 

Aksarayspor'un cılız atakları sonuç vermedi. Düzcespor oyun boyunca baskılı oyununu sürdürdü. Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca müsabaka Düzcespor'un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuç ile Düzcespor ligde 5. sıraya yükselerek playoff potasına girdi. 

Kaynak Düzceninsesi.com



Anahtar Kelimeler: Düzcespor Aksaray Belediyespor
Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri