Eda Nur Demir, Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı oldu

Eda Nur Demir, Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı oldu

TV 8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da elenen yarışmacı Yaprak'ın yerine, Aksaray'lı  Eda Nur Demir geldi. İzleyiciler Eda Nur Demir hakkında araştırma yapmaya başladı. Doya Doya Moda yarışmacısı Eda Nur Demir hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

EDA NUR DEMİR KİMDİR?


Doya Doya Moda yarışmacısı Eda Nur Demir,  16 Temmuz 1998 Aksaray'da doğdu.Anne tarafından Çimeli,baba tarafından Doğantarla köyünden olup,4 kardeşlerin en büyüğü.Ankara'da yaşayan Eda Nur Demir, Gazi Üniversitesi'nde Gazi Üniversitesi İnşaat mühendisliği okuyor. Eda Nur Demir aslen Aksaray'lı. 1.80 boyunda ve 92 kilo.

Sosyal medyada 7 bin takipçisi olan Eda Nur Demir, Doya Doya Moda yarışması ile ilgili yaptığı paylaşıma takipçilerinden çok sayıda destek mesajları geldi.

Eda Nur Demir "  programa katılma amacım tesettürlü kadınların çok şık ve modern olabildiklerini tüm Türkiye’ye göstermek ve  öncü olmak istiyorum. En çok desteği ise Aksaray halkından bekliyorum.Buraya stilimi konuşturmaya geldim. Tarzımı en iyi şekilde burada sergilemek istiyorum." diyor.

DOYA DOYA MODA NE ZAMAN?

Doya Doya Moda, hafta içi her gün TV8 ekranlarında olacak. Hem ekran başındakilerin hem de yarışmacıların moda ile ilgili tüm detayları öğreneceği yarışmada büyük heyecan yaşanacak. 

Doya Doya Moda, İstanbul Çekmeköy'de havuzlu bir villada çekiliyor. Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Banu Noyan jüri koltuklarında oturuyor



Anahtar Kelimeler: Demir yarışmacısı
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri