Eğitim Mil-Sen’in Aksaray İl Temsilciliği’ne Mehmet Kahraman getirildi

Eğitim Mil-Sen’in Aksaray İl Temsilciliği’ne Mehmet Kahraman getirildi

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 |Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | gazete |Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

Mil-Sen Konfederasyonuna bağlı olarak kurulan Eğitim Mil-Sen’in Aksaray İl Temsilciliği’ne Mehmet Kahraman getirildi. Aksaray’ın Eğitimci,yazar ve ressamı olarak tanınan Kahraman, çeşitli kültür ve sanat etkinliklerinde yer almış ve halen Aksaray Merkez Anadolu Lisesi (Aksaray Lisesi)’ nde görsel sanatlar öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

 2020 yılında kurulan Eğitim Mil-Sen’in açılımını yaparak sözlerine başlayan Kahraman, Mil-Sen’in Manevi, İlkeli ve Liyakatli Eğitimciler Sendikası olduğunu belirtti. “Yanlışı kim yaparsa yapsın karşısındayız, doğruların da her zaman savunucusuyuz”dedi. Sendikanın, kısa bir süre zarfında büyük kitleler tarafından tercih edilmeye başlandığını sözlerine ekleyen Kahraman, “tüm yetkileri devralmak üzere büyük bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ancak, diğer sendikalar gibi üye sayısı kaygımız yok. Biz bölmek için değil, birleştirmek ve ıslah etmek için yapıcı eleştiriler getiren bir sendikayız. Kuruluş amacımız ; ülkemize vefa borcumuzu ödemek ve liyakatli eğitimcilerle sorumluluk yüklenmektir.” dedi.    

Kahraman “Eğitim Mil-Sen, kamu görevlileri sendikacılığında sadece kendi üyelerinin değil, bilakis kamu çalışanlarından her kim bir haksızlığa maruz kalırsa yanında olma erdemliliğini göstereceğiz. Eğitim camiasında ve kamuda çalışanların ekonomik, sosyal ve mesleki hak ve menfaatlerini her alanda korumak üzere yola çıktık.‘Söylem sendikacılığı yerine eylem’ sendikacılığını benimsedik. İktidarda kim olursa olsun, doğru ve faydalı hizmetleri destekleyeceğiz. Adalet ve liyakat kırmızı çizgimiz olduğu için her kim yanlış ve hatalı uygulamalar yaparsa uyarımızı yapacağız.

Güçlü olanı değil Hakkı ve haklıyı  savunarak menfaate değil liyakate önem vererek  toplumsal barışı zedeleyen tutum ve davranışlardan uzak kalacağız.Milli manevi değerlere sahip bireylerin oluşmasına katkı vermek istiyoruz. Tespit ettiğimiz eksiklik ve hataların düzeltilmesi için çözüm ve projelerimizi kamuoyuna sunacağız. Eğitim camiasında çözüm bekleyen devasa sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için yola çıktık ve büyük bir sorumluluk bilinciyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

                            “ARTIK YENİ BİR UMUT YENİ BİR ALTERNATİF VAR”

 

 Son olarak Eğitim Mil-Sen’in sendikacılığın rol modeli olacağını savunan  Aksaray Eğitim Mil Sen başkanı Mehmet Kahraman, “Diğer sendikalardan farklı olarak, üye sayısı ne kadar artarsa artsın, şımarmadan,adalet ve liyakatten asla taviz vermeden, ‘koltuktan güç alan değil, o makama güç veren’ olacağız. Çıktığımız bu yolda bizimle beraber yürümek isteyen tüm eğitim çalışanlarını sendikamıza davet ediyorum.

Eğitim,kültür ve sanat alanlarında dev projelerimizi hayata geçirmek için alternatif ve benzersiz bir sendikayız. Çok yakında Aksaray’da ses getirecek eğitim ve kültürel etkinliklere başlıyoruz.Tüm yetkileri almak için çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan Aksaraylı hemşehrilerime saygı,sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Saygılarımla.

 

“Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes,

Ey kahpe rüzgâr artık ne yandan esersen es!”

 

MEHMET KAHRAMAN

AKSARAY EĞİTİM MİL SEN BAŞKANI

 



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri