Eğlence,aksiyon,adrenalin bu parkta! Macera park açılıyor

Eğlence,aksiyon,adrenalin bu parkta! Macera park açılıyor

Eğlence,aksiyon,adrenalin bu parkta! Macera park açılıyor

EĞLENCE, AKSİYON, ADRANELİN BU PARKTA..
 

"MACERA PARK AÇILIYOR"
 

BAŞKAN DİNÇER; "MACERA PARK ŞEHRİMİZE RENK KATACAK"
 


 

Aksaray Belediyesi eğlence, spor ve heyecanın bir arada yaşanacağı Macera Park'ı cumartesi günü saat 18.00'da hizmete açıyor.
 

Şehrin sosyal donatı alanlarının sayısını artıracak birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Macera park açılışı öncesi şu görüşlere yer verdi. “Şehrimizde teknoloji, eğitim, kültür, sanat, spor gibi birçok alanda ciddi imkân sağlıyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerimizin dışında hemşerilerimizin sosyal hayatına katkı sağlayacak hizmetlerde üreterek şehrin pozitif enerjisine katkı sağlıyoruz” dedi.
 

 

Macera Park’ın Aksaray’a yeni bir heyecan katacağına vurgu yapan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer sözlerinin devamında şöyle devam etti.” Gençlerimiz başta olmak üzere heyecanı seven birçok hemşerimizin açılışını merakla beklediği macera parkımızın açılışını cumartesi günü inşallah birlikte gerçekleştireceğiz. Macera park şehrimize renk katacak” dedi.
 

 

Hem ailelerin hem de gençler ve çocukların keyifli vakit geçirilebilecekleri macera park Kılıçarslan parkı 2. Etapta 8 Bin metrekare alanda hayata geçirilecek. Macera Park’ın içerisinde 360 metre Zipline, Survivor Parkuru, Salto Trambolini, 12 metre uzunluğunda Dev salıncak, 24 Oyunlu İp Parkuru, File zıplama, Serbest düşüş ve Kader atlayışı oyun alanı ve 15 metre Etkinlik kulesi yer alıyor.
 

Aksaray’da daha önce olmayan birbirinden farklı oyun alanlarının olduğu Macera Park’nın açılışına Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tüm Aksaraylıları ve gençleri davet etti.
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri