25.3° / 11.2°

Ekrem Terzi: Kupayı Trabzon'a getirmek istiyoruz / Video eklendi

Ekrem Terzi: Kupayı Trabzon'a getirmek istiyoruz / Video eklendi

Ekrem Terzi: Kupayı Trabzon
Tarih: 01.04.2025 22:20 Güncelleme: 01.04.2025 22:20

Ekrem Terzi: Kupayı Trabzon'a getirmek istiyoruz

Selçuk BAŞAR - Efnan DEMİREREN / TRABZON,(DHA)- TRABZONSPOR’da Inter karşısında galibiyet golünü atan Ekrem Terzi, “Bu anı tarif edecek kelime bulamıyorum. Golü taraftarlarımıza armağan ediyorum. Böyle bir taraftar önünde oynamak inanılmaz bir his. Artık İtalyanlar bizi iyi tanıyor. Kupayı Trabzon'a getirmek istiyoruz” dedi.

UEFA Gençlik Ligi çeyrek finalinde Trabzonspor, sahasında konuk ettiği İtalya ekibi Inter’i 1-0 mağlup edip, adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşma sonrasında bordo-mavili ekibin galibiyet golünü kaydeden Ekrem Terzi, ”Oyuna girmeden önce nasıl gol atabileceğimi düşünüyordum. Rakip takım hata yaptı, ben de topu sürerek vurdum ve gol oldu. Bu anı tarif edecek kelime bulamıyorum. Golü taraftarlarımıza armağan ediyorum. Yardımcı hocamız Fatih Hoca bana 'Ekrem, gol atacaksın' demişti. Benim de içime doğmuştu. Böyle bir taraftar önünde oynamak inanılmaz bir his. Artık İtalyanlar bizi iyi tanıyor. Kupayı Trabzon'a getirmek istiyoruz” dedi.

ESAT YİĞİT ALKURT: O KUPA TRABZON’A GELECEK

Kupayı Trabzon’a getirmeyi hedeflediklerini belirterek Esat Yiğit Alkurt, “Maçın bitiş düdüğü ile neler hissettiğim tarif edemiyorum. Çünkü inanılmaz bir başarı yaptık. Tüm Trabzonspor halkına armağan olsun. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün bizi hiç yalnız bırakmadılar. İçeri de söylediler, sanırım rekor kırmışız. Buna hiç şaşırmadım. Rekor kıracağımızı maçtan önce biliyordum. Trabzonspor taraftarları, tüm taraftarlara bedeldir. Çok büyük bir camiadayız. Bu camianın oyuncusu olmak benim için bir gurur. 3 İtalyan takımını eledik. 3 İtalyan takımı yakını Trabzonspor’a savaş açabilir. Oyuna sonradan girdim. 40 bin kişinin karşısında oynamak büyük bir başarı. 40 bin kişi bizi alkışlıyor. Heyecanlanmamız gayet normal. Maça ısındıktan sonra kafamızın içindeki taraftarın sesi bir süre sonra kesiliyor. Özkan Sümer Trabzon efsanesi. Biz onun için kupayı almayı, müzemize getirmeyi hedefliyoruz. O kupa Trabzon’a gelecek” diye konuştu.

EROL CAN ÇOLAK: KUPAYI TRABZON'A GETİRMEK İSTİYORUZ

Karşılaşmanın 39’uncu dakikasında kurtardığı penaltı ile takımının galibiyetinde önemli rol oynayan Erol Can Çolak, "Kalecilerimiz Onuralp ve Ahmet Doğan Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah en kısa zamanda sahalara dönerler. Çok güzel bir atmosfer vardı. Stadı dolduran taraftarlara çok teşekkür ediyorum. İsviçre’de 2 maçımız var. İnşallah o kupayı da Trabzon’a getireceğiz. Taraftarlarımızın bize orada da destek vereceğine inanıyoruz. A Takımı ile zaman zaman antrenmanlara çıkıyoruz. Uğurcan abi ve Taha abi çok yardımcı oluyor. Teşekkür ediyorum onlara da. Çalışıyoruz, inşallah daha iyi olacak. Çok çalıştık. Gün gün rakibi analiz ettik. Analizin ekmeğini de yedik diyebilirim. Hocam arkadan takımı yönlendirmemi ve arkadaşlarımı konumlandırmamı etmemi söyledi. Heyecanlıydık ve herkes maçı kazanmak için sahadaydı. İkinci yarı kaleme top gelmedi. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, güzel defans yaptılar. Herkesin ayağına sağlık" ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Ekrem Terzi’nin konuşması

-Esat Yiğit Alkurt’un konuşması

-Erol Can’ın konuşması

(FOTOĞRAFLI)

  • BIST 100

    10189%1,08
  • DOLAR

    39,89% 0,29
  • EURO

    47,05% -0,07
  • GRAM ALTIN

    4308,01% 0,32
  • Ç. ALTIN

    6823,45% 0,00
Aksaray nöbetçi eczaneleri
İzmir'deki 'yolsuzluk' operasyonu şüphelilerinden bazıları sağlık kontrolünde...
Otomobille takla atıp şarampole yuvarlandı, araçtan hafif sıyrıklarla çıktı
İzmir Buca'da orman yangını (2)
U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Sevim Akbaş’tan gümüş madalya
Sağlıkla ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Uşak’ta meşelik yangını
Kırklareli'de selde 6 kişinin ölümünde tutuklu sanık: Artık tutukluluk işkenc...
Sakarya'da taş ocağı gerginliği
Ödemiş'teki orman yangını 2'nci gününde: 1 ölü (4)
Ödemiş'teki orman yangını 2'nci gününde: 1 ölü / Ek fotoğraflar
Aydın'da tarım arazisinde yangın (2)
Bacanağı ve baldızından 'Bize çarpmadan önce tehdit etti' iddiası
Bursa'da ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Alanyaspor, Maestro ile 4 yıllık sözleşme imzaladı / Görüntü eklendi
Bakan Kacır: Yeşil dönüşüme öncülük edecek projelere 2 milyon TL destek verec...

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Aydın'da tarım arazisinde yangın (2)

Bacanağı ve baldızından 'Bize çarpmadan önce tehdit etti' iddiası

Bursa'da ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Alanyaspor, Maestro ile 4 yıllık sözleşme imzaladı / Görüntü eklendi

Bakan Kacır: Yeşil dönüşüme öncülük edecek projelere 2 milyon TL destek vereceğiz (2)

Adana'da orman yangını

Çarptığı 2 öğrenciden birinin ölümüne diğerinin yaralanmasına neden olan sürücüye hapis ...

İletişim Başkanlığı: Son 1 haftada 576 orman yangını çıktı

Bakan Kurum: Önümüzdeki hafta hava sıcaklıkları ciddi artış gösterecek

Ters yönde ilerleyen otomobil ile kamyon çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı

İzmir'deki orman yangını 2'nci gününde (5)

TIR’ın çarptığı motosikletin sürücüsü, yaşam mücadelesini kaybetti

Polisten uyuşturucu kaçakçılığı tatbikatı

Düzce- Hafriyat kamyonunun çarptığı otomobilden fırlayan Enes öldü /Video eklendi

Emine Erdoğan, Vatikan’da ‘Kardeşlik Temelli Ekonomi: Etik Çok Taraflılık’ konferansına ...

Antalya'da çalılıkta çıkan yangın ormana sıçradı /video eklendi

Muğla'da orman yangını (2)

Putin: Bugün telefonda Trump'la konuşacağım

Genelkurmay Başkanı Gürak, Bulgaristan Askeri Ataşeliği’ni ziyaret etti

İstanbul- Bayrampaşa'da iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü

DEM Parti Sözcüsü Doğan: Öcalan'dan birkaç gün içinde açıklama bekliyoruz