El emeği göz nuru örme oyuncaklara talep fazla

El emeği göz nuru örme oyuncaklara talep fazla

El emeği göz nuru örme oyuncaklara talep fazla

Aksaray'da el ürünleri yaparak satış yapan girişimci ev hanımı  Selma Yorulmaz(43) 20 yıl önce hobi olarak başladığı örgü tığı ile sık iğne tekniği kullanılarak ürettiği oyuncak sanatı olan 'Amigurumi' sayesinde çocukların sağlığını olumsuz etkilemeyecek bebekler üretiyor.


Oyuncaklarda sağlıklı, yerli ürünler kullandığını ifade eden Selma Yorulmaz yıkanabilir bu ürünlerin ömürlük olduğunu belirtti.


Yorulmaz," Antibakteriyel organik ipler kullanıyorum. İpler, 30 derece programda sıkma yapmadan yıkandığı zaman ömürlük oluyor. Tamamen sağlıklı, yerli ürünler kullanıyorum. Amigurumi oyuncaklarının en büyük özelliği organik iplerden örülmesi, fabrikasyon değil el yapımı olması, yıkanabilir olması, içine doldurulan elyafın bakteri üretmemesi, çocuklara tehlike oluşturabilecek özelliğinin olmaması ve  kanserojen madde içermemesidir."dedi.


SAĞLIKLI OYUNCAKLARA TALEP FAZLA
Sosyal medya ve telefon siparişi üzerinden satış yaptığını söyleyen Selma Yorulmaz,"Aksaray ve diğer illerden  sipariş alıyorum.Bu beni mutlu ediyor.Oyuncakları uygun fiyatta satmam talebi artırıyor.@selma.toys sosyal medya hesabım ya da 0545 283 1366 numaralı telefondan sipariş verebilirsiniz"dedi.



Anahtar Kelimeler: emeği oyuncaklara talep fazla
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri