Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Aksaray´a Geliyor

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Aksaray´a Geliyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Sultanı ilçesindeki Tuz Gölü Doğal Gaz depolama genişletme projesinin temelini atmak üzere Sultanhanı ilçesine geliyor.

 

SULTANHANI DOĞALGAZ DEPOLAMA TESİSİ GENİŞLETME PROJESİNİN TEMELİ ATILIYOR


AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez´in, Sultanhanı ilçesindeki Tuz Gölü Doğal Gaz depolama genişletme projesinin temelini atmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray´a geleceğini bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Enerji Bakanı Fatih Dönmez´in 29 Temmuz Pazartesi günü Aksaray Valiliğini ardından Aksaray Belediyesini ziyaret edeceğini söyledi.

 

Enerji Bakanı Dönmez´in buradaki ziyaretlerinin ardından Sultanhanı ilçesine hareket edeceğini kaydeden Başkan Altınsoy, ?Sayın Bakanımız Dönmez, Sultanı ilçesinde 2011 yılının Haziran ayında temel atılan ve inşaat çalışmaları hedeflenen program dahlinde devam eden Tuz Gölü Doğal Gaz depolama tesisinde genişletme projesinin temelini atacak. Yapılacak olan çalışmanın şimdiden ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum? dedi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri