Engelliler Derneğinden Yeni Hastaneye Tam Not

Engelliler Derneğinden Yeni Hastaneye Tam Not

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

?Ak Parti  İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Gül Karakoyun, Engelliler Derneği Aksaray Şube Başkanı Bekir Kaya, İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçarslan ve Hastane Başhekimi Hakan Bingöl´den oluşan heyet , yapımı tamamlanan ve kısa süre içinde hizmete açılacak olan Yeni Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanemizdeki çalışmaları yerinde inceledi.

Yapılan incelemede İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçarslan,hastanede engelli vatandaşlara sağlanacak kolaylıklar ve hizmetler hakkında Engelliler  Derneği Başkanı Bekir Kaya´ya bilgiler verdi.

Yeni hastaneyi yerinde inceleyen Başkan Kaya yaptığı açıklamada,"gerçekten hastane engelli erişilebilirlik açısından çok güzel ve standartların üzerinde.Hastane son sisteme uygun olarak tasarlanmış. Hastanemizin açılışı yapılınca, İl Sağlık Müdürümüz Cengizhan Kılıçarslan engelli Şehit aileleri ve gaziler için bir ofis yapılıp, refakatçi sistemi uygulanacak olduğunu söyledi.Bu hizmetten  çok memnun kaldık. Sadece otopark düzenlemesi yeni yapılıyor. Bizde engelli araç otoparklarını girişlerin önüne yapılmasını rica ettik. Hastane güzel olmuş, Aksarayımıza hayırlı olsun."dedi.

 



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri