Eski Milletvekili Mahmut Öztürk CHP adayına destek için sahalarda

Eski Milletvekili Mahmut Öztürk CHP adayına destek için sahalarda

Eski Milletvekili Mahmut Öztürk CHP adayına destek için sahalarda

18 VE 19. DÖNEM DYP MİLLETVEKİLİ MAHMUT ÖZTÜRK CHP ADAYINA DESTEK İÇİN SAHALARDA

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e dört bir taraftan destek geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlarının destek mesajlarından sonra Yıldırım Demir’e bir destekte 18 ve 19. Dönem DYP Milletvekili Mahmut Öztürk’ten geldi.

Liyakatli, genç ve güvenilir kişiliğinden dolayı Pelinsu Yıldırım Demir’e destek sürüyor. CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e destek için Ankara’dan gelen eski milletvekili Mahmut Öztürk, Yıldırım Demir ile birlikte saha çalışması yaparak esnaf ziyaretine katılıp genç adaya destek istedi.

Mahmut Öztürk CHP Heyeti ve Pelinsu Yıldırım Demir’le esnaf ziyaretleri sırasında “ kızımızı Aksaray’a, Aksaray’ı kızımıza emanet ediyorum. Pelinsu kızımız belediye başkanlığı makamının emanet edileceği en doğru isim. Aksaray’ı da, Aksaray’ın kaynaklarını da Pelinsu kızıma gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz. Ben kefilim Pelinsu bu şehre hizmette ismini altın harflerle yazdıracak. 20 senedir alamadığınız hizmeti Pelinsu ile alacaksınız. Bende Pelinsu’nun arkasındayım” şeklinde konuşurken CHP adayına destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ise “ Mahmut vekilime desteklerinden ve bana duyduğu güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Ne Mahmut vekilimin nede bana oy veren Aksaraylıların yüzünü kara çıkarmayacağıma söz veriyorum. Bu kutsal makam bana nasip olursa şehrin emanetlerine ne pahasına olursa olsun sahip çıkacağıma söz veriyorum. Şehrin Şehremini olmak ve emin sıfatına layık olmak için elimden geleni yapacağım” diyerek Mahmut Öztürk’e teşekkür etti.

Mahmut Öztürk ve Pelinsu Yıldırım Demir’i yan yana gören vatandaşlar ise “iki güzel insan yan yana tabii ki destek olacağız” yorumları yaparak, desteklerinin Pelinsu Yıldırım Demirden yana olduğunu belirtti.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri