Eskil´de Hızlı Tren Hattı Yapımı Konusunda Halkı Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Eskil´de Hızlı Tren Hattı Yapımı Konusunda Halkı Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Kayseri-Antalya hızlı tren hattı yapımıyla ilgili Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek...

Konuya ilişkin alınan bilgide; ´´Aksaray İli Merkez, Eskil, İlçesi Sınırları İçerisinde T.C Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılması Planlanan Kayseri-Nevşehir-Aksaray-Konya-Antalya Hızlı Tren Demiryolu Projesi İle İlgili Çevresel Etki Değerlendirme Süreci Başlamış Ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası Halkın Görüşüne Açılmıştır.

Söz Konusu Projeye İlişkin, Halkı Proje Hakkında Bilgilendirmek, Görüş Ve Önerilerini Almak Amacıyla Çed Yönetmeliğinin 9. Maddesi Gereğince 17/01/2018 Tarihinde Halkın Katılım Toplantısı Düzenlenecektir. Çed Başvuru Dosyasını İncelemek İsteyenler Bakanlık Merkezinde Veya Aksaray Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde Duyuru Tarihinden İtibaren Raporu İnceleyerek, Zamanlama Takvimi İçerisinde Proje Hakkında Bakanlığa Veya Valiliğe Görüş Bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı Yeri ve Saati İle İlgili Çed İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Aksaray Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Bilgi Alınabilir.

İlgililere ve Kamuoyuna Duyurulur.´´ denildi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri