Eskil´der Konya´da Eskilliler gecesi düzenliyor

Eskil´der Konya´da Eskilliler gecesi düzenliyor

Kısa adı ESKİLDER olan Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği Eskilliler gecesi düzenliyor.

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği´nden yapılan yazılı basın açıklaması şu şekilde: ?Kuruluşunun ilk yılında Eskil´imiz adına bir çok faaliyete imza atan derneğimiz, Konya´da Kadınlar Pazarı yanında bulunan Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi´nde 15 Nisan 2018 Pazar akşamı 19:30-23:00 arasında etkinlik gerçekleştirecek. Safran Yapı, Arafat Hac Malzemeleri ve Çeçenoğlu Turizm ana sponsorluğunda, Lüx İnşaat, haberfark.net, Ceran Yapı, Damla Oto Kurtarma ve Selçuklu Düğün Malzemeleri ile hediye sponsorlarının destek verdiği programda, Eskil ve Konya başta olmak üzere Türkiye´nin çeşitli illerinden hemşerilerimizin katılım sağlayacağı gecede program renkli görüntülere ev sahipliği yapacak.?

Açıklama şu şekilde devam etti, ?Eskil, Aksaray ve Konya bürokrasi ve siyasetinin önde gelen isimlerinin davet edildiği gecede, Eskilimizin sanatçıları Özcan Çakın, Savaş Han, Aksaraylı Ergün ve Hüseyin Çeçen´in renk katacağı ve sürpriz hediyelerin verilecek.? Denildi.

BAŞKAN ALÇAY OTOBÜS KALDIRACAĞIZ

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay da, ESKİLDER´in başta Eskilli üniversite öğrencilerine burs verme olmak üzere yaptığı çalışmaların memnuniyet verici olduğunu kaydederek, ?Eskilimiz adına böyle güzel bir organizasyon düzenlenecek olması bizleri sevindirdi. Eskil Belediyesi olarak program günü Eskil´den otobüs kaldıracağız. Programda emeği geçen tüm hemşehrilerimi tebrik ediyorum.? Diye konuştu.

Dernek Başkanı Süleyman Altan da, salon tahsis eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli´ye, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay´a, programa destek olan sponsorlara, hiç ücret almadan programda sahne alacak Eskilli sanatçılara ve programda görev alan tüm isimlere emeklerinden dolayı teşekkür ederken, tüm Eskillilerin programa davetli olduğunu sözlerine ekledi.

 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri