31° / 16.2°

Eskişehirspor’u desteklemek için İskoçya’dan 4 bin kilometre yol yaptı

Eskişehirspor’u desteklemek için İskoçya’dan 4 bin kilometre yol yaptı

Eskişehirspor’u desteklemek için İskoçya’dan 4 bin kilometre yol yaptı
Tarih: 18.10.2024 19:38

Eskişehirspor’u desteklemek için İskoçya’dan 4 bin kilometre yol yaptı

Sarp DEMİRHAN / ESKİŞEHİRSPOR, (DHA) - İSKOÇYA Ligi takımı St. Johnstone takımı taraftarı olan Ricky Marshall (62), 2012 yılında oynanan karşılaşmadan sonra kardeş takım olan Eskişehirspor’u desteklemek için yaklaşık 4 bin kilometre yol yaparak Eskişehir’e geldi. Eskişehirspor ile 2012 yılında oynanan Avrupa Ligi karşılaşmasından beri Eskişehir halkı ve Eskişehirspor ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ifade eden Marshall, "Eskişehir güzel bir şehir olduğu için buraya gelmeyi seviyoruz. Ama esas gelmemizin nedeni Eskişehirspor ile olan ilişkimiz. O ilişki 2012 yılında başladı ve daha sonra gelişti. Biliyoruz ki, bizler nasıl Eskişehirspor’u takip ediyorsak, Eskişehirspor taraftarlarıda St.Johnstone’u takip ediyorlar” dedi.

İskoçya’nın Edinburgh şehrinde oturan Ricky Marshall, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eskişehirspor’u desteklemek için yaklaşık 4 bin kilometre yol yaparak Eskişehir’e geldi. Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ni ziyaret eden Marshall, kulüp personeli ve takım kaptanı Rasim Mutlu tarafından karşılandı. Eskişehirspor ile 2012 yılında oynanan Avrupa Ligi karşılaşmasından beri Eskişehir halkı ve Eskişehirspor ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ifade eden Marshall, “Eskişehir güzel bir şehir olduğu için buraya gelmeyi seviyoruz. Ama esas gelmemizin nedeni Eskişehirspor ile olan ilişkimiz. O ilişki 2012 yılında başladı ve daha sonra gelişti. Biliyoruz ki, bizler nasıl Eskişehirspor’u takip ediyorsak, Eskişehirspor taraftarları da St.Johnstone’u takip ediyorlar. İnternet’ten birçok Eskişehirspor taraftarıyla yazışmalarım oluyor, onlar buraya gelmemi istiyorlar. Benim de burada dostlarım var. Yıllardan beri görüştüğümüz kişiler var. Gelip onlarla da birlikte olma şansını buluyorum” diye konuştu.

‘İSKOÇ VE TÜRK HALKI, BU KÖTÜ GİDİŞATLA BAŞ ETMEYİ BECERECEKTİR’

İki kulübün de kendi liglerinde zor dönemler yaşadığını anlatan Marshall, “2012’den beri Eskişehirspor’da bir düşüş oldu ve baya geriledi. Aynı durum bizim St. Johnstone kulübü için de geçerli. Bunun çeşitli nedenleri, ekonomik nedenleri var. Ama biliyoruz ki hem İskoç halkı, hem Türk halkı mücadeleyi sever ve bununla baş etmeyi becerecektir” şeklinde konuştu.

Eskişehirspor, İskoçya ligi takımı St. Johnstone ile 2012 yılında UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu mücadelesinde karşı karşıya gelmiş, Eskişehir’de oynanan maçı 2-0’lık Eskişehirspor galibiyeti ile sonuçlanırken, İskoçya’da ki mücadele 1-1’lik eşitlikle sona ermişti.

Marshall, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eskişehirspor’un yarın oynayacağı Osmanlı 1453 maçını da tribünden izleyeceğini de sözlerine ekledi. (DHA)

(FOTOĞRAFLI)

  • BIST 100

    9356,04%-1,26
  • DOLAR

    38,77% 0,04
  • EURO

    44,08% 0,52
  • GRAM ALTIN

    4201,78% 1,92
  • Ç. ALTIN

    6731,05% 1,32
Aksaray nöbetçi eczaneleri
İstanbul - Başakşehir'de geri manevra yapan hafif ticari araç adama çarptı
İstanbul - İstanbul'da köprüler şampiyon Galatasaray’ın renkleriyle ışıklandı...
Emekli polis memuru, eski eşini tabancayla öldürüp, kendini de vurdu
Hatay'daki sazlık yangını söndürüldü
Bodrum'da makas atarak ilerleyen alkollü sürücü ile arkadaşları polise saldır...
İstanbul - Esenyurt'ta baba, tartıştığı oğlunu silahla yaraladı
Bisikletle yolun karşısına geçmek isteyen Eymen, kamyonetin çarpmasıyla öldü
Yüzerken karşılaştığı ölü yunusu omzuna alıp, kıyıya bıraktı; o anlar kamerad...
İstanbul - MİT Başkanı Kalın, İbn Haldun Akademi'nin kapanış dersine katıldı
İstanbul - Şişli'de anne ve babasını bıçakla yaralayan şüpheli yakalandı
Edirne'de fetih ruhu; şahi topları eşliğinde Meriç Köprüsü'nden geçtiler (2)
Edirne'de fetih ruhu; şahi topları eşliğinde Meriç Köprüsü'nden geçtiler/ Ek ...
Anadolu Efes – Beşiktaş Fibabanka: 90-87
Antakya'da 3.3 büyüklüğünde deprem
1915 Çanakkale Köprüsü sarı-kırmızı renklere büründü / Video eklendi

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Edirne'de fetih ruhu; şahi topları eşliğinde Meriç Köprüsü'nden geçtiler (2)

Edirne'de fetih ruhu; şahi topları eşliğinde Meriç Köprüsü'nden geçtiler/ Ek fotoğraflar

Anadolu Efes – Beşiktaş Fibabanka: 90-87

Antakya'da 3.3 büyüklüğünde deprem

1915 Çanakkale Köprüsü sarı-kırmızı renklere büründü / Video eklendi

Hatay'da Filistin için hayır kermesi düzenlendi

Stuttgart, Almanya Kupası’nı müzesine götürdü

İstanbul - Bilal Erdoğan: Geleceğin parlak fikir insanlarını da yetiştirebilen bir kurum...

Çınar Uluslararası Kültür ve Sanat Derneği’nin yeni sergisi açıldı

Çatıdaki fareleri kaçırmak için kükürt ve ispirto yaktılar; 4 kişi dumandan etkilendi

Gaziantep FK – Kasımpaşa maçının ardından

Galatasaray otobüsüne taşlı saldırı

İzmir'de makilik yangını (3)

Göztepe - Galatasaray / Ek Fotoğraflar

Göztepe - Galatasaray / Ek Fotoğraflar

Gaziantep FK – Kasımpaşa : 2-2

Muğla'da firari hükümlü FETÖ üyesi diyetisyen yakalandı

Göztepe-Galatasaray Maçı / Ek fotoğraflar

Göztepe - Galatasaray / Fotoğraflar

Gaziantep FK-Kasımpaşa / Fotoğraflar

Bakan Bayraktar: Doğal gazda 2 kat üretim için yüzer üretim platformumuz Filyos Limanı'n...