Evden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

Evden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

Evden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde nitelikli asayiş suçları kapsamında yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya koymak, nitelikli asayiş suçlarının aydınlatılması ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlayacak faaliyetler sonucunda Güzelyurt ilçe Ihlara beldesinde 30 Kasım 2020 tarihinde meydana gelen faili meçhul “Evden Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma dedektifleri (JASAT) tarafından olayın aydınlatılmasına yönelik yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen Ş.D. ve M.Ş. isimli şüpheliler yakalanarak, Aksaray Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmiştir.

           

       Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda bahse konu “(3) adet kurusıkı tabanca, (1) adet Uçan göz (Drone) ve (1) adet plazma televizyon” ele geçirilmiş ve mağdur H.İ.K.’ye teslim edilmiştir.

 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, yurtta asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız olarak devam edilecektir.

 



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri