Evlilikte 50 Yılını dolduranlara gençlik fotoğrafı jesti

Evlilikte 50 Yılını dolduranlara gençlik fotoğrafı jesti

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleriı

Ihlara Belediyesi Evlilikte 50 Yılını dolduran Avşar KARASAN, Ahmet BELLİKLİ  ve Yaşar DERİCİ´ ye Gençlik Fotoğraflarını Hediye etti .

Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz,sıradışı bir farkındalık yaratmak için, kasabada evlenecek ya da yeni evli çiftlere örnek olup toplumsal mesaj verebilecek örnek bir organizasyona imza atarak, evlilikte 50  yılını dolduran çiftler için özel olarak yaptırılan, üzerinde çiftlere ait gençlik fotoğraflarını hediye etti.

Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz , kasabada evlilikte 50 yılını tamamlayan Avşar KARASAN,Ahmet BELLİKLİ ve Yaşar DERİCİ´yi makamına davet ederek,çiftlerin gençlik fotoğraflarını hediye ederek,kendilerini tebrik etti.

Belediye Başkanı İsmail Yılmaz´ın bu jestine teşekkür eden Karasan,Bellikli ve Derici yaptıkları açıklamada,"Belediye Başkanımıza bu jestinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.Bu hediye inanın bizleri gençliğimize götürdü,çok mutlu olduk.Evlilikte başarının sırrı  karşılıklı güven ve sabırdır.Tüm gençlerimize örnek olmamız dileğiyle,mutluluklar diliyoruz"dediler.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri