Evren Dinçer Aksaray Belediye Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı

Evren Dinçer Aksaray Belediye Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı

Evren Dinçer Aksaray Belediye Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı

Aksaray’ın Başarılı Başkanı; Yeni dönemde tekrar aday mı?

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Aksaray Belediye Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Dinçer, “Bu konuda vatandaşlarımızın desteği ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri de olursa, başladığımız projeleri tamamlamak, nihayete erdirmek ve Aksaray’a yeni projeler yaparak Aksaray’ımızın önünü açmak için Allah nasip ederse yeniden adayım.” dedi.

Aksaray’ın sevilen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, katıldığı Aksaray FM radyo programında Gazeteci Bilal Bölükbaş, Yaşar Karatay ve Abdulkadir Ay’ın sorularını yanıtladı. Burada Aksaray Belediye Başkanlığı için yeniden aday olacağını açıklayan Dinçer, “Allah’ın izniyle, vatandaşlarımızın desteğiyle, tabi en başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuda takdirlerinin ne olacağı sonucunda, başlamış olan projeniz tamamlamak, nihayete erdirmek, daha da ötesi daha da ilerisi yeni projeler yapmak için Allah nasip eder, Allah ömür verirse yeniden adayım. Aksaray’ımızın önünü daha da açmamız gerekiyor.

Çünkü yapılacak birçok çalışmamız var. Yaptığımız birçok proje oldu. Ama bunların üzerine daha yapılması gereken çalışmalar var. Bunu da kabul ediyoruz. Çünkü Aksaray büyüyen gelişen bir şehir. Sürekli göç alıyor. Ben bakanlıktan geldim. Vatandaşla, yerel hizmetlerle çok bir bağımız yoktu.

Ama bizde de bu konuyla alakalı elbette birikimler oluştu. Sahada vatandaşımızın beklenti ve taleplerini gördük. Vatandaşımıza ne dokunur, vatandaşımızın ne hoşuna gider, hayatlarını nasıl kolaylaştırırız onu görme fırsatı bulduk. Bizim için hem öğrenme süreci gerçekleşti bir taraftan da hizmet etme şansı bulduk. Tabii ki daha güzellerini yapmak gerekiyor. Aksaray’ımız her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır.” dedi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri