Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu 94 öğrencisini daha Fen Lisesi'ne göndermeyi başardı

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu 94 öğrencisini daha Fen Lisesi

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu 94 öğrencisini daha Fen Lisesi'ne göndermeyi başardı

AKSARAY’IN EĞİTİMDEKİ GURUR KAYNAĞI FATİH SULTAN MEHMET ORTAOKULU 
94 ÖĞRENCİSİNİ DAHA FEN LİSESİNE GÖNDERMEYİ BAŞARDI

Aksaray’da Eğitimdeki yeniliklerin ve başarıların lokomotif okulu olan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu her zaman olduğu gibi bu yıl da  LGS sonuçları ile başarısına başarı katarak lider okul olma vasfını korudu. 


BAŞARININ DEĞİŞMEYEN ADRESİ MARKA OKUL, FATİH SULTAN MEHMET ORTAOKULU


Aksaray Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu bu yıl  LGS ‘ye giren her 100 öğrencinin 20 tanesini Fen lisesine göndererek Türkiye ortalamasının da üstünde bir başarı ile Aksaray halkının sevinç ve gurur yaşamasına vesile oldu. 
Okul Müdürü Mustafa Akkuşoğlu bu başarının tesadüf olmadığını etkili bir takım ruhu ve ekip çalışmasının bir sonucu olduğunu dile getirdi. 
Akkuşoğlu “2019 yılında yapılan LGS sınavında Aksaray’ımızdan Galatasaray Lisesine öğrenci göndermeyi başaran Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu bu senede Türkiye’nin seçkin liselerine öğrenci göndermeyi başardı. Bu sene yapılan LGS’de de Ankara Fen lisesi, Kabataş Erkek Lisesi gibi seçkin liselere öğrenci göndermeyi başarmıştır.” dedi. 
Akkuşoğlu, Sınava giren 544 öğrencinin 94 tanesini Fen Lisesine gönderen ve toplamda 218 tane öğrencisini nitelikli okullara gitmesine vesile olan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu çalışanlarını tebrik ederek “ Fatih Sultan Mehmet Ortaokulumuzun bu kadrosu ile daha nice başarılara imza atacağı konusunda inancımız tamdır.” ifadesini kullandı. 
Okulun öğrencilerinden E.A ise okuldaki eğitimden çok memnun olduğunu, gerek idari personel gerekse öğretmenlerinin ilgi ve alakası sayesinde başarıyı yakaladığını dile getirdi.

Haber- Savaş Ulukaya



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri