Fulya Yüzme Havuzu’nda yaz dönemi kurs başvuruları başladı

Fulya Yüzme Havuzu’nda yaz dönemi kurs başvuruları başladı

Fulya Yüzme Havuzu’nda yaz dönemi kurs başvuruları başladı

İSTANBUL, (DHA)- ŞİŞLİ Belediyesi’nin 6-14 yaş arası çocuklara, özel gereksinimli bireylere ve yetişkinlere yönelik yüzme eğitimleri verdiği Fulya Yüzme Havuzu’nda yaz dönemi kursları, 23 Haziran’da başlayacak. Başvurular, Şişli Belediyesi’nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu.

Yaz aylarını hem eğitici hem de sağlıklı aktivitelerle değerlendirmek isteyenler için 2017 yazından bu yana hizmet veren Fulya Yüzme Havuzu, alanında uzman eğitmen kadrosuyla her yaştan katılımcıya yüzme eğitimi vermeye devam ediyor. 23 Haziran’da faaliyete geçecek yaz dönemi kursları için başvurular başladı.

Tesiste, 6-14 yaş grubu çocuklar başta olmak üzere özel gereksinimli bireyler için programlar ve yetişkinler için farklı seviyelere uygun yüzme kursları da bulunuyor. Kadrosunda, 7 yüzme eğitmeniyle hizmet veren yüzme havuzu, katılımcıların yaş ve ihtiyaçlarına göre planlanan seanslarda, suyla tanışmak isteyen herkese uygun bir eğitim modeli sunuyor.



Pazartesi 23.6 ° / 11.1 °
Salı 23.7 ° / 11.3 °
Çarşamba 26.4 ° / 12.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri