Gazeteciler Cemiyeti Kongresi yapıldı

Gazeteciler Cemiyeti Kongresi yapıldı

Ali Südemen oy birliği ile yeniden cemiyet başkanlığına seçildi

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Kongresi Cemiyet binasında üye gazetecilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Cemiyet Başkanı Ali Südemen ülkenin Kovid-19 pandemi salgını nedeniyle zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek Pandemi tedbirleri kapsamında ertelenen kongreyi gerçekleştirmek üzere toplandıklarını söyledi.

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını üye gazetecilerin takdiri ile uzun süredir yürüttüğünü kaydeden Südemen, yeni oluşacak bir yönetime bu görevi devretmek istediğini söyledi. Yapılan kongrede yönetim kurulu başkanlığı için talep gelmezken, cemiyet üyesi gazetecileri Südemen’in başkanlığının devam etmesi yönünde ortak görüş bildirdiler. Yapılan seçimde üye gazeteciler oy birliği ile Südemen’i yeniden Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçti.

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘Aile’ misyonu ile meslek mensuplarını bir araya getirdiğini vurgulayan cemiyet başkanı Ali Südemen kongre sonrası gazeteci üyelere teşekkür ederek hep birlikte bu şehir ve insanlar için gazetecilik sorumluluğu ile yola devam edeceklerini söyledi.

Meslek mensupları ve cemiyet üyesi gazetecilerle uzun süredir bir araya gelemediklerini vurgulayan Südemen, cemiyetin geleneksel hale getirdiği etkinlikleri pandemi sonrasında tekrar düzenleyeceklerini, aile ortamında sürdürülen birlikteliğin devam edeceğini söyledi.

Yapılan kongrede Aksaray Egemen Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şeyda Coşar ile aksarayhaber68 internet gazetesi yetkilisi Savaş Yılmaz’ın üyeliği kabul edildi. Meslek mensuplarının 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti ailesi çatısı altında yer almasının önemine vurgu yapıldı.

Kongre yapılan seçimle  Ali Südemen başkanlığında yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri de belirlendi.

Yönetim Kurulu şöyle oluştu:

Ali Südemen, Abdulkadir Ay, Ali Genç, Mustafa Avcı, Şeyda Coşar,

Denetim Kurulu: Erdoğan Kaya, Adem Koçak, Savaş Ulukaya



Anahtar Kelimeler: Gazeteciler Cemiyeti Kongresi yapıldı
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri