Gazi ve Şehit ailelerine ziyaret

Gazi ve Şehit ailelerine ziyaret

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Gazi ve Şehit ailelerine ziyaret

Aksaray Valisi Ali Mantı´nın eşi Işıl Mantı Hanımefendi Gazi ve Şehit Ailelerine ziyaretlerde bulundu. Işıl Mantı Hanımefendi, Emniyet Müdürü eşi Reyhan Karabağ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü eşi Türkan Aktürk ile birlikte Gazi Deniz Küpeli ile eşi Hüsne Kıraç Küpeli´yi evlerinde ziyaret etti.

Gazi Küpeli ile bir süre sohbet eden Işıl Mantı Hanımefendi; devletin ve milletin şehitlerin emaneti yakınlarına bu ülke için uzuvlarını kaybederek büyük fedakârlık yapan gazilerine her zaman sahip çıktığını belirtti.

Işıl Mantı Hanımefendi daha sonra Şehit Sinan Kunduracı ile Şehit Önder Güzel´in ailesini ziyaret etti.

Şehit Kunduracı´nın Babası Mehmet Kunduracı Annesi Pakize ve kız kardeşleri ile görüşerek bir süre sohbet eden Işıl Mantı Hanımefendi, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Şehit Önder Güzel´in annesi Gülşen Güzel´e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Şehitlerin aileleri ve yakınlarının millet tarafından kendi aileleri olarak görüldüğünü kaydeden Işıl Mantı Hanımefendi kutsal vatan toprağının şehit kanları ile sulandığını emanetleri ailelerinin her zaman baş tacı olacağını belirtti.

 

Işıl Mantı: ?Devletimiz Sosyal Devlet olma gereğini en iyi şeklide yerine getirmeye çalışıyor?

Aksaray Valisi Ali Mantı´nın eşi Işıl Mantı Hanımefendi beraberinde Emniyet Müdürü eşi Reyhan Karabağ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü eşi Türkan Aktürk ile birlikte Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine bağlı ?Yunus Emre Erkek Çocuk Evi´ni ziyaret etti.

Belirli yaş gruplarında kız ve erkeklerin ayrı evlerde aile ortamı oluşturularak kaldığı evler hakkında Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Muhittin Hilal´den bilgi alan Işıl Mantı Hanımefendi; Devletin koruma altındaki bu çocukları topluma yararlı bireyler olarak kazandırmak için çok önemli hizmetler sunduğunu söyledi.

Bütün ihtiyaçları devlet tarafından karşılanan çocukların yapacakları tek şeyin okumak, çalışmak ve ilerde vatana millete yararlı işler yapan bireyler olmak olduğunu vurgulayan Işıl Mantı ?Devletimiz Sosyal Devlet olma gereğini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor.? dedi.



Anahtar Kelimeler: Gazi Şehit ailelerine ziyaret
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri