Gazilerden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya Teşekkür Ziyareti

Gazilerden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya Teşekkür Ziyareti

Gazilerden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya Teşekkür Ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Temsilcisi Mustafa Dağ ve beraberindeki gaziler, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı makamında ziyaret ettiler.

Dernek Temsilcisi Mustafa Dağ, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın her zaman yanlarında olduğunu ve büyük destek verdiğini ifade ederek tüm gaziler adına Başkana Teşekkür etti.

Gaziler Derneği Aksaray Temsilcisi Mustafa Dağ,ziyaret sırasında yaptığı açıklamada

?29 Ekim´de 94. yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramının başkanımın şahsında ulusumuzun adına kutlu olsun diyorum. Ebediyete intikal eden aziz  Şehitlerimizi, Kahraman gazilerimizi minnetle şükranla anarken, hayatta olan Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.  Genç, dinamik, pırıl pırıl olan gönlü güzel başkanımıza da huzurunda çok çok teşekkür ediyorum.

Başkanımız desteklerini bizden hiç esirgemedi.

Başkan Yazgı´nın destekleriyle Güneydoğu´ya gittiklerini ve Mehmetçiklerle buluştuklarını ifade eden Dağ,  sözlerini şöyle sürdürdü ?  Sayın başkanıma Hakkâri´den, Şırnak´tan, Şemdinli´den, Dağlıca´dan selam getirdik. Çünkü kendi eseri.Bu eseri sayesinde bizler gittik oraya ziyaret ettik. Böyle bir ortamda olağanüstü hal durumunda oraya gitmek mümkün değil.Ama başkanımızın sayesinde, valimiz sayesinde gittik oraları güzelce gördük ve selamlarını getirdik.

Dağ Komando Tugayı komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç beyin özellikle size selamı var. Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Akın Bey´in selamı var. Ayrıca Emniyet Müdürü Süleyman Bey´in Hakkâri Emniyet Müdürünün selamı var.Hakkâri valisi olan Toprak Bey´den Selam getirdik. Sizlere biz de aynı şekilde buradan giderken 3.268 metre Hasan dağı eteğinde kurulmuş Türk İslam Yurdu olan Aksaray´dan Sizlere selam getirdim? dedim. Yine aynı şekilde oralara da Bağdat Fatihi Genç Osman Aksaray yurdundan sizlere selam getirdim Darü´z  Zafer şehri şehr-i sülaha olan Salih insanlar şehri Aksaray´dan Taptuk Emre,Yunus Emre Cemaleddin Aksaray-i  piri Mehmet paşa,Somuncu baba diyarından Güzel Aksaray´ımızın Belediye Başkanımı Haluk Şahin Yazgı´dan selam getirdim?ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise ?Gaziler bizim Gururumuz? diyerek şunları söyledi

? Çok değerli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ ve değerli Gazilerimizden Allah razı olsun.Sizleri ağırlamaktan Onur duyuyoruz.Gurur duyuyoruz.Gazilerimiz her zaman için bizlerin örnek aldığı ve örnek alacağımız insanlarsınız.Yapmış olduğunuz fedakârlıklar, yapmış olduğunuz özveriden dolayı Biz sizlere minnet borçluyuz. Allah hepinizden razı olsun. Tabii ki sizlerin bizlerden istekleri doğrultusunda yapmış olduğunuz faaliyetleri bizler her zaman destekliyoruz. Her zaman yanınızdayız.Bundan sonraki programlarda da inşallah beraber yürürüz.Biz özellikle o gittiğimiz yerlerden Hakkâri´den Şırnak´tan bizlere getirdiği selâmlardan dolayı bizim selamımızı oraya götürüp yüzden dolayı ayrıyeten teşekkür ediyorum. Sizlere de ki bu enerjiyi bu dinamizmi bu gücü Görünce bize Ayrıyeten bir şevk veriyor. O nedenden dolayı da Hepinize Teşekkür ederim Allah razı olsun.? dedi

Yapılan görüşmelerin ardından Gaziler, günün anısına Başkan Yazgı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri